Zdravotnické prostředky

Dr. Max PRO32 Denture Disinfection Tablets 30 tablet

Značka: DR. MAX
Produktová řada: PRO32

Zdravotnický prostředek Dr. Max PRO32 Denture Disinfection Tablets jsou šumivé tablety s aktivním kyslíkem určené pro každodenní péči o zubní náhrady. Mint aroma.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z březnového letáku a kupóny. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Velikost balení
99
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Dr. Max PRO32 Denture Disinfection Tablets 30 tablet

50125024

Úvod

Šumivé tablety s aktivním kyslíkem určené pro každodenní čištění a dezinfekci zubních náhrad. Aktivní kyslík čistí i místa, která jsou hůře dostupná zubním kartáčkem. Antibakteriální složení tablet účinně odstraňuje až 99,9 % bakterií, které způsobují zápach a zubní plak. Používání tablet zabraňuje také tvorbě zubního kamene.


Složení

Hydrogenperoxosíran draselný, hydrogenuhličitan sodný, kyselina citrónová, uhličitan sodný, sorbitol, VP/VA kopolymer, laurylsulfát sodný, laurylsulfoacetát sodný, aroma, CI 73015.


Použití

Zubní náhradu očistěte zubním kartáčkem, opláchněte vodou a ponořte do sklenice s teplou vodou. Ve sklenici rozpusťte jednu tabletu a ponechte náhradu v roztoku nejméně 10-15 minut. Pro lepší účinnost můžete nechat zubní náhradu v roztoku celou noc. Poté vyjměte náhradu z roztoku a důkladně opláchněte pod tekoucí vodou. Čistící nádobu vyprázdněte a vypláchněte.


Upozornění

Pouze pro vnější použití. Nevkládejte tablety do úst. Nepijte čistící roztok. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na kteroukoli složku přípravku. Způsobuje vážné podráždění očí. Po použití si důkladně umyjte ruce. Uchovávejte mimo dosah dětí a osob, které mohou omylem polknout tabletu nebo čistící roztok.    

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.