Doplněk stravy

Biomin Magne D3 STRESS CONTROL 60 tobolek

Biomin Magne D3 STRESS CONTROL obsahuje hořčík, který přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání + vysokou dávku vitaminu D 3 pro podporu imunity.

309
Ušetříte 21%

Původní cena:  389 Kč  ·  sleva 80 Kč

Cena za 1 kus: 5,15 Kč

Nejnižší cena před slevou: 389 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Biomin Magne D3 STRESS CONTROL 60 tobolek

50125095

Úvod

Doplněk stravy s hořčíkem a vysokou dávkou vitaminu D3. Biomin Magne D3 STRESS CONTROL 60 tobolek obsahuje denní dávku magnezia neboli hořčíku. Tato látka je důležitá pro správnou činnost svalů i pro podporu nervového systému. Hořčík přispívá ke správné látkové přeměně pro tvorbu energie a také ke snížení míry únavy a vyčerpání. Obsažený vitamin D3 je získán z přírodního zdroje zpracováním rostlinných řas. Jeho dostatečný příjem je důležitý pro náš imunitní systém i pro udržení zdravých kostí a zubů. Přípravek je vhodný jak pro osoby psychicky i fyziky aktivní – manažery či sportovce, tak pro podporu organizmu žen a mužů vyšších věkových skupin. Neobsahuje lepek ani laktózu. Vhodné i pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • hořčík přispívá k normální činnosti nervové systému a k normální psychické činnosti
  • hořčík přispívá ke správné činnosti svalů
  • vitamin D3 podporuje činnost imunitního systému
  • přispívá k udržení zdravých kostí a zubů

Dávkování

Přípravek se obvykle užívá v dávce 3x denně 1 tobolka. Tobolka se užije vcelku a zapije se dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Magnézium (bisglycinát hořečnatý - 110 mg), vitamin D3 z řas (cholekalciferol - 334 I.U.), celulóza. Vyrobeno na Slovensku za podmínek GMP (Správná výrobní praxe).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 12 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.