Péče o dítě

Bobánek Kapsová AIO plena Premium patentky 1 ks zvířátka

Značka: BOBÁNEK

Nejsnadnější způsob jak používat látkové pleny. Díky unikátnímu střihu – All in one – přebalíte děťátko stejně rychle jako s jednorázovými plenami.

395
Doprava zdarma

O produktu: Bobánek Kapsová AIO plena Premium patentky 1 ks zvířátka

50125553

Úvod

Nejsnadnější způsob jak používat látkové pleny. Díky unikátnímu střihu kapsových plen AIO – All in one – přebalíte děťátko stejně rychle jako s jednorázovými plenami. Mají našité savé jádro a křidélka z PUL materiálu s velmi měkkými gumičkami chrání proti protečení. Plenky Bobánek jsou určeny pro děti přibližně od 5 kg až do konce plenkového období. Velikost se dá jednoduše nastavit pomocí patentků. Její savost můžete zvýšit přidáním vkládací pleny.

Hlavní vlastnosti:

  • ekologické pleny bez zbytečného odpadu
  • snadné a rychlé použití
  • savost můžete zvýšit přidáním vkládací pleny
  • od 5 kg až po batolecí věk
  • krásný design


Složení

Vnější strana plenky je z prodyšného materiálu, který zároveň voděodolný. Bambusovo-uhlíkový polyester, který tvoří vnitřní stranu plenky dobře saje, odvádí vlhkost od kůže a rychle osychá. Na šedé látce nejsou vidět žádné skvrny, a přitom se může prát s bílým prádlem.

Plenky jsou testovány v akreditovaných laboratořích v zahraničí i u nás. Pleny splňují požadavky dané vyhláškou č. 84/2001 Sb. (hygienické požadavky na výrobky pro děti do 3 let).


Použití

Před prvním použitím, je lepší plenku vyprat, aby se zvýšila její savost. Kapsové pleny AIO Premium můžete prát na 60 °C. Nepoužívejte aviváž, protože byste tím snížili savost plenky. Nežehlete. Savost můžete ještě zvýšit přidáním další vkládací pleny do kapsy nebo na kapsu. Vyzkoušejte kombinaci se separační plenou, která Vám ušetří spoustu práce.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.