Péče o dítě

Bobánek Extra savá plena AIO patentky 1 ks liščí les

Značka: BOBÁNEK

Bobánek extra savá AIO plena se systémem All in One je nejjednodušším typem látkování. Je vhodná pro děti od 5 kg až po batole.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Bobánek Extra savá plena AIO patentky 1 ks liščí les

50125568

Úvod

Plenkové kalhotky Bobánek All in One jsou nejjednodušším způsobem látkování, který se svým použitím nejvíce blíží jednorázovým plenkám. Velikost se dá jednoduše nastavit pomocí patentků, proto jsou tyto plenky vhodné pro děti od cca 5 kg až do konce plenkového období. Vnější strana plenky je z membránového materiálu, který je voděodolný a prodyšný zároveň. Vnitřní strana je z bambusovo-uhlíkového polyesteru, který rychle odvádí vlhkost od kůže a dobře saje. Velkou výhodou je šedá barva vnitřní části, na které nejsou vidět žádné skvrny a může se prát s bílým prádlem. Plenka se pere vcelku bez přidání aviváže, nežehlí se.

Hlavní vlastnosti:

  • extra savá plenka od 5 kg až po batolecí věk
  • snadné a rychlé použití i údržba
  • ekologická plena bez zbytečného odpadu
  • praktická šedá barva na vnitřní straně pleny
  • krásný design

vnitřek AIO pleny


Složení

Vnější vrstva: 100% polyester laminovaný polyuretanem (PUL) Vnitřní vrstva: 100% polyester.


Použití

Před prvním použitím je lepší plenku párkrát vyprat, zvýší se tak její savost. Používejte v kombinaci se separačními plenami, které zachytí největší nečistotu a usnadní Vám práci.


Upozornění

Nedoporučujeme praní v ekologických pracích prostředcích, ani v prostředcích, které obsahují větší množství mýdla. Díky nim se AIO pleny a fleecové vkládací pleny mohou naimpregnovat a nebudou sát tekutinu (tento jev je však vratný, stačí plenky vyprat v jiném pracím prostředku a opět začnou sát). Kvůli snížení savosti nepoužívejte ani aviváž. Nežehlete. Plenku perte celou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.