Elektronika

Connect IT CKM-7804-CS combo bezdrátová klávesnice + myš bílá

Značka: CONNECT IT

Sada bezdrátové klávesnice a myši. Klávesnice s tichým chodem, odolným provedením a multimediálními funkcemi. Nano přijímač do USB.

499
Doprava zdarma

O produktu: Connect IT CKM-7804-CS combo bezdrátová klávesnice + myš bílá

50124561

Úvod

Příslušenství k počítači nemusíte shánět samostatně – pořiďte si rovnou kompletní sadu bezdrátové klávesnice a myši CONNECT IT ve stylovém bílém provedení. Připojují se pomocí kompaktního nano přijímače s dosahem až 10 m a hmotností pouhé 2 gramy.

Praktická klávesnice

Membránová klávesnice nabízí tichý a měkký chod, odolnost vůči zanesení nečistotami i celkovou zvýšenou odolnost a životnost jednotlivých kláves. Platí to i pro jejich potisk, který přežije i uživatele s dlouhými nehty. Na klávesnici najdete cekem 13 multimediálních funkcí – kláves s přiřazenou funkční zkratkou, které aktivujete pomocí stisku konkrétní klávesové kombinace. Co se rozložení týče, je klávesnice osazená dlouhou klávesou BACKSPACE (šířka dvou standardních kláves), vysokým (dvouřádkovým) ENTERem a dlouhou klávesou SHIFT. Klávesnice se napájí pomocí jedné AAA baterie, a pokud chcete, můžete ji výškově napolohovat díky 8mm výklopným nožičkám.

Jednoduchá myš

Součástí balení je také myš, rovněž bezdrátová, jež nabízí tři tlačítka (včetně stisknutelného kolečka) a rozlišení 1 200 DPI. Té také stačí jen jedna baterie, tentokrát velikosti AA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.