Doplněk stravy

Pangamin Ostropestřec 200 tablet

Značka: PANGAMIN

Pro zdravá játra. Přípravek Pangamin Ostropestřec obsahuje pivovarské kvasnice v kombinaci s mikrobiálními kulturami, inulinem a extraktem z ostropestřce mariánského.

155

Cena za 1 kus: 3,88 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 250 Kč.

O produktu: Pangamin Ostropestřec 200 tablet

50050477

Úvod

Pivovarské kvasnice v kombinaci s mikrobiálními kulturami, prebiotikem inulinem a extraktem z ostropestřce mariánského. Pro játra, trávení a detoxikaci. Ostropestřec mariánský je léčivá bylina, jejíž semena obsahují komplex látek zvaný silymarin. Pivovarské kvasinky - kvasnice jsou lidstvu známy po staletí a pro své vlastnosti jsou v různých formách využívány dodnes. Látky v nich obsažené se rozvíjí životními procesy v buňkách při kvašení a z ječmene procesem klíčení.

Hlavní složky:

  • Ostropestřec mariánský přispívá k optimální funkci jater, pomáhá při trávení a pročištění těla, příznivě ovlivňuje činnost srdce, napomáhá přirozené obranyschopnosti a přispívá k normální hladině cukru v krvi
  • mikrobiální kultury - probiotika Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium lactis jsou součástí střevní mikroflóry
  • inulin (prebiotikum) je zdrojem živin pro mikroflóru v tlustém střevě

 


Dávkování

Dospělí užívají 4 tablety 3x denně po jídle. Tablety polkněte a zapijte dostatečným množstvím vody.


Složení

Denní dávka 12 tablet obsahuje: Pivovarské kvasnice 3000 mg, syrovátka 1850 mg, extrakt Ostropestřec mariánský (80 % Silymarinu, z toho 30 % Silybinu a Isosilybinu) 250 mg, inulin 200 mg, probiotické mikroorganismy (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis) 5 mg.

Pivovarské kvasnice (obsahují lepek), sušená syrovátka, extrakt Ostropestřec mariánský (80 % Silymarinu, z toho 30 % Silybinu a Isosilybinu), inulin, protispékavé látky (stearan hořečnatý a oxid křemičitý), probiotické mikroorganismy (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis).


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.