Potravina pro zvláštní výživu

SALVEST Põnn BIO Meruňka s jablkem 6x100 g

Značka: SALVEST
Produktová řada: Põnn

Ovocný příkrm Salvest Põnn v praktické kapsičce obsahuje jen 100% pyré z ovoce v BIO kvalitě. Je vhodný pro kojence již od ukončeného 4. měsíce.

Velikost balení
219

Cena za 100 g: 36,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: SALVEST Põnn BIO Meruňka s jablkem 6x100 g

50125794

Úvod

Ovocný příkrm pro kojence od ukončeného 4. měsíce věku obsahuje pouze BIO meruňkové a BIO jablečné pyré. Neobsahuje přidaný cukr, umělá barviva, aromata ani konzervanty. Vaši malí strávníci tak mohou okusit čistou lahodnou chuť zralých plodů. Ovocné příkrmy patří mezi kojenci k nejoblíbenějším, můžete proto vybírat z celé řady produktů Põnn. Díky šetrné sterilizaci není nutné kapsičku před otevřením uchovávat v lednici.

Hlavní vlastnosti:

  • ovocný příkrm ze 100% BIO ovoce
  • vhodný pro kojence od ukončeného 4. měsíce
  • bez přidaného cukru, umělých barviv, aromat či konzervantů

Složení

Bio meruňkové pyré (70 %), bio jablečné pyré (30 %). Bez lepku.


Použití

Výrobek je připraven k přímé spotřebě. Začněte s krmením malou lžičkou, zpočátku jednu až dvě čajové lžičky denně a množství postupně zvyšujte. Větší děti mohou příkrm konzumovat přímo z kapsičky pod dohledem rodiče. Příkrm můžete také použít do nemléčných kaší. Kapsička není určena k ohřevu v mikrovlnné troubě.


Upozornění

Neotevřený výrobek se skladuje při běžné pokojové teplotě. Otevřenou kapsičku znovu uzavřete a skladujte v chladničce po dobu maximálně 24 hodin. Minimální trvanlivost je uvedena na obalu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.