Potravina pro zvláštní výživu

SALVEST Põnn BIO Ovocné smoothie s ananasem 6x110 g

Značka: SALVEST
Produktová řada: Põnn

Ovocný příkrm Salvest Põnn v praktické kapsičce obsahuje jen 100% pyré z ovoce v BIO kvalitě. Je vhodný pro kojence od ukončeného 6. měsíce.

Velikost balení
229

Cena za 100 g: 34,70 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: SALVEST Põnn BIO Ovocné smoothie s ananasem 6x110 g

50125810

Úvod

Ovocný příkrm pro kojence od ukončeného 6. měsíce věku obsahuje BIO banánové, hruškové a jablečné pyré, které doplňuje lahodná ananasová šťáva. Neobsahuje přidaný cukr, umělá barviva, aromata ani konzervanty. Váš malý strávník tak může okusit čistou lahodnou chuť zralých plodů a Vy nemusíte mít obavu, že mu servírujete zbytečné cukry. Ovocné příkrmy patří mezi kojenci k nejoblíbenějším, můžete proto vybírat z celé řady produktů Põnn a dopřát tak děťátku každý den jinou chuť. Díky tepelnému opracování a šetrné pasterizaci není nutné kapsičku před otevřením uchovávat v lednici.

Hlavní vlastnosti:

  • ovocný příkrm ze 100% BIO ovoce a ananasové šťávy
  • vhodný pro kojence od ukončeného 6. měsíce
  • bez přidaného cukru, umělých barviv, aromat či konzervantů

Složení

Bio banánové pyré (35 %), bio hruškové pyré (31 %), bio jablečné pyré (20 %), voda, koncentrovaný bio ananasový džus. Bez lepku.


Použití

Kapsičku protřepejte a můžete servírovat. Začněte s krmením malou lžičkou, zpočátku jednu až dvě čajové lžičky denně a množství postupně zvyšujte. Větší děti mohou příkrm konzumovat přímo z kapsičky pod dohledem rodiče. Kapsička není určena k ohřevu v mikrovlnné troubě.


Upozornění

Neotevřený výrobek se skladuje při běžné pokojové teplotě. Otevřenou kapsičku znovu uzavřete a skladujte v chladničce po dobu maximálně 24 hodin. Minimální trvanlivost je uvedena na obalu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.