Drogerie

ECOS 3 Ultra koncentrovaný tekutý gel na prádlo 750 ml

Značka: ECOS 3

ECOS 3 Ultra koncentrovaný tekutý gel na prádlo zanechává prádlo krásně čisté, beze skvrn a zároveň je šetrný k přírodě. Vhodný také pro citlivou pokožku.

225
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: ECOS 3 Ultra koncentrovaný tekutý gel na prádlo 750 ml

50125880

Úvod

Chcete, aby Vaše prádlo bylo po vyprání krásně čisté a beze skvrn? Zároveň chcete šetřit přírodu? Zkuste prát ekologicky. ECOS 3 Ultra koncentrovaný tekutý gel na prádlo odstraní nečistoty z prádla při všech teplotách vody a snadno se vypláchne. Nepoškozuje barvu oblečení, ale naopak o ni pečuje. Má neutrální pH, takže je vhodný i pro citlivou pokožku. Je vyrobený z ekologických a rostlinných surovin a nese označení certifikované značky ICEA. Nezatěžuje přírodu a až z 95 % se biologicky odbourá. 

Hlavní vlastnosti:

  • zanechává prádlo nádherně čisté a voňavé
  • je šetrný k životnímu prostředí
  • vhodný i pro citlivou pokožku

Složení

5-15 % aniontová aktivní látka, 5-15 %neionogenní aktivní látka, extrakt z listů Aloe Barbadensis, enzym, parfém, konzervační látka.


Použití

Při odolných skvrnách stačí malé množství přípravku nalít přímo na znečištěnou část, lehce rozetřít a poté vyprat jako obvykle. Díky koncentrovanému složení vydrží balení o objemu 750 ml na 22 praní. Jeho použití je vhodné pro všechny tvrdosti vody.


Upozornění

Uchovávejte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním světlem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.