Kosmetika

BIODERMA Atoderm mycí kostka 150 g

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Atoderm
5.0

BIODERMA Atoderm Mycí kostka šetrně čistí suchou až atopickou pokožku, kterou zároveň zjemňuje a hydratuje. Kostka rovněž posiluje kožní bariéru.

275
Doprava zdarma

O produktu: BIODERMA Atoderm mycí kostka 150 g

50070361

Úvod

BIODERMA Atoderm Mycí kostka šetrně čistí suchou až atopickou pokožku, kterou zároveň zjemňuje a hydratuje. Díky obsaženým aktivním složkám posiluje kožní bariéru a zanechává pokožku chráněnou před dehydratací a oslabením.

Hlavní vlastnosti:

  • šetrně čistí pokožku
  • hydratuje a vyživuje 
  • posiluje ochrannou bariéru pokožky

Složení

Kostka je obohacena o glycerin, bambucké máslo a niacinamid. Působí proti suchosti pokožky. Díky jemným čisticím složkám respektuje přirozenou fyziologickou rovnováhu pokožky a předchází pocitům pnutí. Je obohacena o zinek, který omezuje pronikání mikroorganismů do pokožky. Exkluzivní patent Skin barrier therapy™ brání přilnutí bakterií, které způsobují dráždění i na té nejsušší pokožce.


Použití

Napěňte kostku v ruce a naneste na vlhkou pokožku. Důkladně opláchněte a jemně osušte. Po umytí doporučujeme nanést na pokožku zvlhčující přípravky z řady Atoderm. Po použití naneste na pokožku zvlhčující přípravek vhodný pro velmi suchou až atopickou pokožku, ideálně krém Atoderm PP baume, nebo výživný balzám Atoderm Intensive baume.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.