Kosmetika

BIODERMA Sébium Lotion 200 ml

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Sébium

BIODERMA Sébium Lotion dodává mastné pleti dlouhotrvající rovnováhu a je vhodný i na citlivou pokožku. Obsahuje složky, které pomáhají předcházet nedokonalostem.

*Sleva 150 Kč při nákupu produktů značky BIODERMA Sébium v minimální hodnotě 490 Kč. *Při nákupu produktů značky BIODERMA z produktové řady Sébium v minimální hodnotě 490 Kč získáte slevu 150 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
449

Cena za 100 ml: 224,50 Kč

Doprava zdarma

O produktu: BIODERMA Sébium Lotion 200 ml

50109337

Úvod

Trápí vás mastná pleť? BIODERMA Sébium Lotion dodává mastné pleti dlouhotrvající rovnováhu a je vhodný i pro citlivou pokožku. Obsahuje složky, které očišťují pleť a pomáhají předcházet nedokonalostem. Díky kyselině salicylové je pleť po použití jasnější a póry zúženy.

Hlavní vlastnosti:

  • reguluje tvorbu mazu a pH pleti
  • hydratuje pokožku
  • předchází nedokonalostem
  • neucpává a stahuje póry
  • zanechává pleť přirozeně jasnou

Složení

Patentovaný komplex Fluidactiv™ – vyrovnává složení a množství kožního mazu, glycerin – dodává potřebnou hydrataci a chrání pleť, zinek v kombinaci s vitaminem B6 – reguluje tvorbu kožního mazu, capryloyl glycin – reguluje pH pleti a působí tak proti vzniku nedokonalostí, kyselina salicylová.


Použití

Naneste na obličej ráno a/nebo večer po vyčištění pleti nejlépe přípravky Sébium. Vmasírujte prsty či vatovým tamponem. Poté aplikujte další produkty.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.