Kosmetika

BIODERMA ABCDerm Relax Oil relaxační olej 200 ml

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Abcderm

BIODERMA ABCDerm Relax Oil relaxační olej je skvělým pomocníkem pro zklidnění pokožky děťátka. Je možné ho použít také jako masážní přípravek nebo jako olej do koupele.

*Sleva 200 Kč při nákupu označených produktů značky BIODERMA v minimální hodnotě 690 Kč. *Při nákupu označených produktů značky BIODERMA v minimální hodnotě 690 Kč získáte slevu 200 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
419
Doprava zdarma

O produktu: BIODERMA ABCDerm Relax Oil relaxační olej 200 ml

50056668

Úvod

BIODERMA ABCDerm Relax Oil relaxační olej je skvělým pomocníkem pro zklidnění pokožky Vašeho děťátka. Je možné ho použít také jako masážní přípravek nebo jako olej do koupele. Díky rostlinný olejům zanechává pokožku hebkou a vláčnou. Po aplikaci se rychle vstřebává a pokožka nezůstává mastná. Obsahuje jemnou parfemaci. Vhodný pro děti již od narození (kromě předčasně narozených dětí). Vyvinut na základě přísné ABCDerm bezpečnostní a toleranční normy. Testováno pod dohledem dermatologů a očních lékařů.

Výsledek:

  • hydratuje, vyživuje a zklidňuje pokožku
  • zanechává pokožku jemnou a vláčnou
  • nezanechává mastný film

Složení

Obsahuje slunečnicový olej, který vyživuje, hydratuje pokožku a přispívá k její regeneraci. Dále obsahuje olej z meruňkového jádra, který pokožku zjemní a posílí funkce kožní bariéry.


Použití

Po koupeli zahřejte ABCDerm Relax Oil v dlaních a naneste na dětskou pokožku. Olej můžete použít i přímou aplikací do vodní lázně pro zmírnění a odstranění efektu vysušené pokožky tvrdou vodou (1 nebo 2 stlačení pumpičky).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.