Kosmetika

Medpharma Baby Pleťové mléko Sensitive 500 ml

Značka: MEDPHARMA
5.0

Medpharma Baby pleťové mléko Sensitive s přírodním složením napomáhá posílení kožní bariéry, hydrataci a zvláčnění dětské pokožky.

NAVÍC Medpharma Beta karoten 25 000 m.j. + Panthenol + PABA 107 tobolek Při nákupu doplňků stravy značky Medpharma v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Medpharma Beta karoten 25 000 m.j. + Panthenol + PABA 107 tobolek za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
179
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Medpharma Baby Pleťové mléko Sensitive 500 ml

50114725

Úvod

Sensitive Baby je pleťové mléko s přírodní recepturou, která díky šetrnému složení minimalizuje riziko podráždění citlivé pokožky dítěte a nezatěžuje ji zbytečnými chemickými látkami. Obsahuje složky pro posílení kožní bariéry, hydrataci a zvláčnění. Udržuje pokožku jemnou a hebkou na dotek. Rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Pleťové mléko je vhodné na pokožku celého těla pro děti od narození nebo pro péči o citlivou pokožku dospělých.

Výsledek:

  • hydratuje, zvláčňuje a nezanechává mastný film
  • posiluje kožní bariéru
  • praktické balení s pumpičkou

Složení

Kokosový olej, bambucké máslo, měsíček lékařský, panthenol, kyselina hyaluronová.


Použití

Přiměřené množství jemně vetřete do umyté a osušené pokožky.


Upozornění

Určeno k vnějšímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vyhněte se kontaktu s oční sliznicí. Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.