Veterinární přípravky

Topvet For Pets Stomaclean pro psy 50 ml

Značka: TOPVET
Produktová řada: For Pets
4.7

Topvet For Pets Stomaclean je veterinární přípravek s heřmánkem, hřebíčkem, tea tree a propolisem. Pro zdravé zuby a ústní dutinu bez zápachu.

145
Ušetříte 14%

Původní cena:  169 Kč  ·  sleva 24 Kč

Nejnižší cena před slevou: 169 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Topvet For Pets Stomaclean pro psy 50 ml

50125453

Úvod

Veterinární přípravek pro zdravé zuby a ústní dutinu bez zápachu. Topvet For Pets Stomaclean je přípravek ve spreji s heřmánkem, hřebíčkem, tea tree a propolisem. Je určený pro každodenní péči o ústní dutinu psů a díky unikátní kombinaci rostlinných aktivních látek, taninu, fluoru a kyseliny citronové, má pozitivní vliv nejen na stav dásní a sliznic, ale i zubů.

Hlavní vlastnosti:

  • každodenní péče o ústní dutinu psů
  • s heřmánkem, hřebíčkem, tea tree a propolisem
  • pro ústní dutinu bez zápachu

Složení

Propylene Glycol, Alcohol Denat., Aqua, Glycerin, Commiphora Myrrha Resin, Panthenol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Citric Acid, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Sodium Fluoride, Propolis Cera.


Použití

Aplikujte dostatečné množství na sliznici dutiny ústní. Pokud je Váš pes lekavý, je možné aplikovat na vatovém tamponku.


Upozornění

Řiďte se návodem k použití! Pouze pro zvířata. Doporučujeme vždy konzultovat zdravotní stav zvířete s veterinárním lékařem. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.