Veterinární přípravky

Topvet For Pets Mast na tlapky a drápky 50 ml

Značka: TOPVET
Produktová řada: For Pets
5.0

Topvet For Pets Mast na tlapky a drápky je veterinární přípravek s jojobovým a měsíčkovým olejem pro ochranu a regeneraci. Zmírňuje negativní účinky agresivních povrchů.

209
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Topvet For Pets Mast na tlapky a drápky 50 ml

50125449

Úvod

Veterinární přípravek s jojobovým a měsíčkovým olejem pro ochranu a regeneraci. Topvet For Pets Mast na tlapky a drápky je originální receptura vyvinutá na základě nejnovějších poznatků současné vědy a moderní fytofarmacie. Obsahuje bambucké máslo a přírodní vosky, které vytváří ochranný film a zmírňují negativní účinky solí, posypových materiálů či vlhkosti. Zvláčňující a hydratační složky v podobě kvalitních rostlinných olejů podporují regeneraci namáhané pokožky tlapek. Mast optimálním způsobem vyživuje, regeneruje a hojí drápky a jejich lůžka. Snižuje lomivost a třepivost drápků, zvyšuje jejich elasticitu a pevnost.

Výsledek:

  • pomáhá chránit polštářky tlapek před agresivními povrchy
  • zvláčňuje pokožku tlap a podporuje regeneraci
  • vyživuje, regeneruje a hojí drápky

Složení

Bambucké máslo, včelí vosk žlutý, lanolin, kokosový olej, jojobový olej za studena lisovaný, arganový olej BIO za studena lisovaný, rakytníkový olej, měsíčkový olej, Tocomix.


Použití

Naneste v dostatečném množství na polštářky tlap, drápky a pokožku v oblasti lůžka drápku a důkladně vetřete. Vhodné používat celoročně.


Upozornění

Řiďte se návodem k použití! Neaplikujte na sliznice. Pouze pro zvířata. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.