Registrovaný léčivý přípravek

Minorga 50 mg/ml kožní roztok 3x60 ml

Značka: MINORGA

Kožní roztok Minorga 50mg/ml se používá k léčbě ztráty vlasů (alopecie) u dospělých od 18 do 65 let. Aplikuje se přímo na vlasovou pokožku hlavy. Vhodný pro muže i ženy.

Velikost balení
829
Doprava zdarma

O produktu: Minorga 50 mg/ml kožní roztok 3x60 ml

50111061

Úvod

Minorga se používá k léčbě ztráty vlasů (alopecie) u mužů i žen. Ve formě roztoku se aplikuje přímo na vlasovou pokožku. Přípravek je vhodný zejména pro muže trpící úbytkem nebo zeslabením vlasů na temeni hlavy a také pro ženy, které trpí celkovým zeslabením vlasů. Kožní roztok Minorga mohou používat dospělí od 18 do 65 let.


Dávkování

Aplikujte 1 dávku (1 ml – 7 střiků) přípravku přímo na celou postiženou oblast pokožky hlavy 2x denně, ráno a večer. Aplikujte pouze na suché vlasy a vlasovou pokožku hlavy. Celková denní dávka nesmí být vyšší než 2 ml. Po každé aplikaci si umyjte ruce. Růst nových vlasů je postupný a proměnlivý. Je nezbytné přípravek aplikovat 2x denně nejméně 4 měsíce. Pokud do 4 měsíců nebudete pozorovat žádné výsledky, poraďte se o dalším používání s lékařem.


Složení

Léčivou látkou je minoxidilum 7 mg v jednom střiku. Dalšími složkami jsou propylenglykol, ethanol a čištěná voda.


Upozornění

Přípravek Minorga obsahuje propylenglykol, který může způsobit podráždění kůže. Aplikujte pouze na normální zdravou pokožku hlavy. Pacienti s kardiovaskulárním onemocněním nebo srdeční arytmii se musí před použitím přípravku poradit s lékařem. Nepolykejte, nevdechujte.

LÉČIVÝ PŘÍPRAVEK, ČTĚTE POZORNĚ PŘÍBALOVÝ LETÁK.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.