Péče o dítě

T-tomi MAXI podložka MINKY 1 ks pink/stars

Značka: T-TOMI

Luxusní hrací podložka T-tomi má z jedné strany 100% bavlnu a z druhé jemný hřejivý materiál MINKY. Výplň tvoří rouno VALTHERM. Její průměr je 150 cm.

NAVÍC T-Tomi klip na kočárek 1 ks Při nákupu produktů značky T-Tomi v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC T-Tomi klip na kočárek 1 ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Skladem na e-shopu
999
Ušetříte 13%

Původní cena:  1 150 Kč  ·  sleva 151 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1150 Kč

Doprava zdarma

O produktu: T-tomi MAXI podložka MINKY 1 ks pink/stars

50126095

Úvod

Luxusní hrací podložka T-tomi má z jedné strany 100% bavlnu a z druhé jemný hřejivý materiál MINKY. Výplň tvoří kvalitní rouno VALTHERM. Tato kombinace zaručuje maximální pohodlí a tepelný komfort, které si zamilují miminka i starší děti. Můžete ji využít nejen jako hrací a přebalovací podložku pro děti již od narození, ale také jako příjemné místo ke hře či odpočinku pro batolata, předškoláky i malé školáky. Své uplatnění jistě najde i v době, kdy už Vaše dítě netráví většinu času hraním na zemi. Podložku můžete používat oboustranně a vybrat si jemnou bavlněnou stranu, nebo hřejivější měkkou stranu MINKY.

Prodyšný a pružný materiál

Průměr podložky je 150 cm, materiál je prodyšný a pružný. Můžete ji jemně prát na 40 °C, takže problémem nejsou ani drobné „nehody“. Kvalitní zpracování zajišťuje dlouhou životnost výrobku. Maxi podložka je balena v praktickém obalu se stahováním, využijete ji tak nejen doma, ale i při cestování. Hodí se také jako praktický a designový dárek pro nastávající maminky.

Hlavní vlastnosti:

  • MAXI podložka kruhového tvaru o průměru 150 cm
  • luxusní hřejivý a jemný MINKY úplet a 100% bavlna
  • rouno VALTHERM zajistí ještě lepší tepelný komfort
  • oboustranné využití
  • moderní design
  • pro miminka od narození i pro starší děti
  • vyrobeno v České republice

Upozornění

Produkty T-tomi  splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.