Hygienická pomůcka

T-tomi Testovací sada poppies 3 ks + prací sáček

Značka: T-TOMI

Sada látkových vložek T-tomi a pracího sáčku je idální variantou pro ženy, které si chtějí vyzkoušet ekologickou variantu menstruačních vložek.

455
Doprava zdarma

O produktu: T-tomi Testovací sada poppies 3 ks + prací sáček

50126117

Úvod

Sada látkových vložek T-tomi a pracího sáčku je idální variantou pro všechny ženy, které si chtějí vyzkoušet ekologickou variantu menstruačních vložek. Sada obsahuje 1x látkovou vložku INTIM, 1x látkovou vložku DENNÍ, 1x látkovou vložku NOČNÍ XL a praktický prací sáček. Díky dvěma patentkám se vložky snadno přizpůsobí velikosti kalhotek a drží pevně na svém místě po celou dobu nošení.  Kvalitní materiál a zpracování zajišťuje dlouhou životnost výrobku. Tyto vložky jsou ZERO WASTE, tudíž nevytváří žádný zbytečný odpad a jsou tak šetrné k životnímu prostředí i Vaší peněžence. Můžete je prát na 60 °C. 

Hlavní vlastnosti:

  • testovací sada látkových pratelných vložek
  • ekologická a ekonomická varianta menstruačních vložek
  • praktický sáček na praní použitých vložek
  • pratelné na 60 °C
  • vyrobeno v České Republice

Složení

Vložka INTIM: spodní strana 100% bavlna, vnitřní stana kojenecký plyš.

Vložka DENNÍ: spodní strana ze 100% polyesteru s PUL zátěrem, střed – vysokogramážní froté, vnitřní strana kojenecký plyš.

Vložka NOČNÍ XL: spodní strana ze 100% polyesteru s PUL zátěrem, zesílený střed – dvě vrstvy vysokogramážního froté a vrchní strana kojenecký plyš.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.