Hygienická pomůcka

Naturella Ultra Normal Green Tea vložky 20 ks

Značka: NATURELLA

Ultra tenké hygienické vložky Naturella Ultra mají zesílený absorpční střed a křidélka pro maximální bezpečí, komfort a diskrétnost. Se svěží vůní Green Tea Magic.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Naturella Ultra Normal Green Tea vložky 20 ks

50126730

Úvod

Vy i Vaše pokožka byste se měly cítit v pohodlí a krásné bez ohledu na to, jaké období v měsíci je. Ultra tenké hygienické vložky Naturella jsou opatřeny křidélky pro maximální bezpečí, komfort a diskrétnost. Mají exkluzivní absorpční systém s květinovým designem a obsahují gelové perličky s úžasnou absorpční schopností, které tekutinu odvádějí pryč od pokožky a zanechávají pocit sucha a pohodlí. Tyto hygienické vložky jsou jen 2 mm tenké, přesto Vám poskytnou bezpečnou ochranu pro dny se středně silným až silným krvácením. Jedná se o jediné výrobky dámské hygieny obsahující suchý krém Dermacrem, který prokazatelně pomáhá předcházet podráždění pokožky v intimních partiích.

Hlavní vlastnosti:

  • ultratenké hygienické vložky s vůní zeleného čaje
  • křidélka zabraňují protečení a drží vložku na svém místě
  • obsažený suchý krém Dermacrem chrání pokožku před podrážděním
  • exkluzivní absorpční systém s gelovými perličkami
  • pro dny středně silné až silné menstruace

Složení

Petrolatum, Behenyl Alcohol, Zinc Oxide, Silica Dimethicone Silylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Niacinamide, Panthenol, Polyhydroxystearic Acid, Isononyl Isononanoate, Glycine Soja Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Bisabolol, BHT, Tocopherol, Hexamidine Diisethionate.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.