Kosmetika

NAIF Vlasový kondicionér 200 ml

Značka: NAIF

Pokud toužíte po nádherných a okouzlujících vlasech, tak je NAIF Vlasový kondicionér přesně to, co hledáte. Vaše vlasy díky němu budou krásné, lesklé a více poddajné.

NAVÍC NAIF Vlhčené ubrousky pro děti a miminka 15 ks Při nákupu vybraných produktů značky NAIF získáte NAVÍC NAIF Vlhčené ubrousky pro děti a miminka 15 ks za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na sortiment vlhčených ubrousků. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
269

Cena za 100 ml: 134,50 Kč

Doprava zdarma

O produktu: NAIF Vlasový kondicionér 200 ml

50126312

Úvod

Pokud toužíte po nádherných a okouzlujících vlasech, tak je NAIF Vlasový kondicionér přesně to, co hledáte. Vaše vlasy díky němu budou přirozeně krásné, lesklé a více poddajné. NAIF použil k výrobě kondicionéru speciální ingredience, jako je například olej z lněného semínka, které vlasová vlákna vyživují a zjemňují. Je vhodný pro všechny typy vlasů. 

Výsledek:

  • krásné, lesklé a poddajné vlasy
  • vyživená a zjemněná vlasová vlákna
  • pro všechny typů vlasů, pro ženy i muže

Složení

Díky svému šetrnému složení je kondicionér vhodný pro všechny typy pokožky, a to včetně té suché, citlivé nebo ekzematické. Obsahuje výhradně pečující a přírodní ingredience, jako je například lněný a slunečnicový olej


Použití

Vmasírujte do umytých, vlhkých vlasů a nechejte působit 2 minuty. Poté opláchněte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.