Kosmetika

NAIF Odličovací a čisticí gel 100 ml

Značka: NAIF

NAIF Odličovací a čisticí gel čistí pleť a odstraňuje make-up i nečistoty bez podráždění a vysoušení. Je 100% vegan a ocean friendly.

399

Cena za 100 ml: 399,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: NAIF Odličovací a čisticí gel 100 ml

50126313

Úvod

Správné čištění pleti je důležitým krokem v péči o krásu. V průběhu dne se na naší pleti hromadí velké množství nečistot. Důkladné čištění zajišťuje regeneraci pleti a umožňuje lepší vstřebávání aktivních látek z denního nebo nočního krému. NAIF Odličovací a čisticí gel čistí pleť a odstraňuje make-up i nečistoty bez podráždění a vysoušení. Při kontaktu s vodou se gel změní v mléčnou pěnu, která snadno rozpustí všechny nečistoty. Je vhodný i pro citlivou pokožku a jemnou pokožku okolo očí. Je 100% vegan a ocean friendly. Dermatologicky testováno. 

Výsledek:

  • čistí pleť a odstraňuje make-up
  • bez podráždění a vysoušení pleti
  • připravuje pleť na nanesení denní nebo noční péče

Složení

Díky svému šetrnému složení je gel vhodný pro všechny typy pleti, a to včetně té suché, citlivé nebo ekzematické. Obsahuje výhradně pečující a přírodní ingredience, jako je například slunečnicový a lněný olej

NAIF Odličovací a čisticí gel 100 ml3


Použití

Naneste malé množství na navlhčenou pokožku obličeje a krku. Krouživými pohyby pokožku krátce masírujte. Z gelu se stane mléčná pěna. Opláchněte teplou vodou. Postup opakujte každé ráno a večer. Nezapomeňte poté aplikovat denní nebo noční krém NAIF. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.