Kosmetika

NAIF Pleťový peeling 50 ml

Značka: NAIF

NAIF Pleťový peeling čistí pokožku, odstraňuje odumřelé kožní buňky, rozjasňuje a zjemňuje pleť. Vhodný pro muže i ženy.

449

Cena za 100 ml: 898,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: NAIF Pleťový peeling 50 ml

50126314

Úvod

NAIF Pleťový peeling čistí pokožku, odstraňuje odumřelé kožní buňky, rozjasňuje a zjemňuje pleť. Zároveň také pomáhá chránit naši planetu. Obsahuje totiž částečky z vápence, který pochází z pitné vody z Amsterdamu. Získává se při čištění a odvápňování povrchové a podzemní vody. Vápenec se tak při oplachování peelingu znovu vrací do odpadních vod a koloběh pokračuje. Obal peelingu je vyroben z bio plastu, jehož hlavní složkou je třtinový cukr. Peeling je vhodný pro ženy i muže.

Výsledek:

  • čistí pleť a odstraňuje kožní buňky
  • zanechává pleť jemnou, hebkou a zářivou
  • je šetrný k přírodě

Složení

Díky svému složení je peeling vhodný pro všechny typy pleti, a to včetně té suché, citlivé nebo ekzematické. Peeling je konkrétně doplněn o částečky vápence z pitné vody z Amsterodamu.


Použití

Doporučujeme používat 1 až 2x týdně. Aplikujte malé množství peelingu na vlhký obličej a jemnými, krouživými pohyby masírujte pleť několik minut. Poté pleť omyjte vlažnou vodou a použijte Vaši oblíbenou péči. Například Naif pleťový denní nebo noční krém. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.