Doplněk stravy

Vakcinal 20 tablet

Značka: VAKCINAL

Vakcinal byl speciálně vyvinutý jako doplněk stravy ke každé vakcíně. Obsahuje kurkumu, která stejně jako vitamin C přispívá ke správné funkci imunitního systému.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Vakcinal 20 tablet

50126489

Úvod

Tablety s aktivní složkou ResistAid a vitaminem C. Vakcinal byl speciálně vyvinutý jako doplněk stravy ke každé vakcíně. Obsahuje standardizovaný extrakt z kurkumy dlouhé, která stejně jako vitamin C přispívá ke správné funkci imunitního systému.

Hlavní vlastnosti:

  • kurkuma a vitamin C podporují obranyschopnost organizmu
  • kurkuma a vitamin C působí jako antioxidanty
  • kurkuma napomáhá dobrému trávení


Dávkování

4 tablety během dne, vždy s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Při problémech s polykáním tablety rozdrťte a rozmíchejte v tekutině. Neužívejte déle než 5 dní.


Složení

Arabinogalaktany (rozpustná vláknina z kmene modřínů a z klovatiny akácií), hořčík (mléčnan hořečnatý), oddenek kurkumy dlouhé (kurkumin), vitamín C (askorbát sodný), protispékavé látky (mikrokrystalická celulosa, hořečnaté soli mastných kyselin), směsná složka-potah tablety (hydroxypropylmethylcelulóza, polyvinylpyrrolidon, talek, oxid titaničitý a železitý), zahušťovadlo (alginát sodný).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Vakcinal 20 tableta


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.

Kategorie produktu