Kosmetika

NOVEXPERT The Expert Anti-Aging Cream BIO omlazujicí krém 40 ml

Značka: NOVEXPERT
Produktová řada: Pro-Collagen Line
4.0

NOVEXPERT The Expert Anti-Aging Cream BIO omlazujicí krém se aktivně podílí na zlepšení kvality suché pleti, kterou rozjasňuje, regeneruje a redukuje vrásky.

919
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NOVEXPERT The Expert Anti-Aging Cream BIO omlazujicí krém 40 ml

50134615

Úvod

Trápí vás tvorba vrásek? Zpomalte jejich tvorbu s pomocí přírodních ingrediencí. NOVEXPERT The Expert Anti-Aging Cream BIO omlazujicí krém 40 ml v sobě ukrývá blahodárné složky, které se podílí na zlepšení kvality suché pleti. Komplex aktivních antioxidačních látek, makadamový olej, bambucké máslo a omega 3-6-9 vaši pokožku rozjasní, hloubkově regenerují a redukují vrásky a drobné linky.

Výsledek

  • vyživená a rozjasněná pleť
  • redukce vrásek
  • přírodní a veganské složení

Použití

Aplikujte 2 až 3 kapky denně na celou tvář a krk. Booster sérum lze použít samostatně nebo před běžnou péčí. Péči lze nanést ihned po aplikaci séra. Po 5 minutách můžete nanést make-up. Používejte ráno nebo večer.


O značce

Luxusní pleťová kosmetika francouzské značky NOVEXPERT vznikla ve spolupráci s řadou vědců a lékařů. Je spojením síly přírody s moderními technologiemi a poznatky z letitých výzkumů vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Značka do svých produktů používá pouze přírodní složky, které se přirozeně nacházejí v lidském těle. Jejich účinky jsou již ověřené a podložené. Kvalitu kosmetiky NOVEXPERT potvrzuje certifikace ECOCERT.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.