Kosmetika

NOVEXPERT The Expert Anti-Aging Fluid BIO omlazující fluid 40 ml

Značka: NOVEXPERT
Produktová řada: Pro-Collagen Line

NOVEXPERT The Expert Anti-Aging Fluid BIO omlazující fluid revitalizuje a  omlazuje pleť, které dodává mladistvý vzhled. Hypoalergenní složení bez konzervantů a silikonů.

Akce 3 za 2 Při nákupu 3 produktů značky NOVEXPERT v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 31.03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
990
Doprava zdarma

O produktu: NOVEXPERT The Expert Anti-Aging Fluid BIO omlazující fluid 40 ml

50139660

Úvod

Cesta k mladistvé pleti přírodní cestou může být snadná. Intenzivní anti-aging péče pro normální až smíšenou pleť v podobě fluidu NOVEXPERT The Expert Anti-Aging Fluid BIO v sobě ukrývá celou řadu omlazujících ingrediencí, které chrání vlastní kolagen a hloubkově regenerují pokožku. Obsažený gel z aloe vera, glycerin rostlinného původu, petrklíč, kyselina hyaluronová a komplex antioxidačních látek pleť viditelně revitalizuje a dodává jí zářivý a mladistvý vzhled.

Hlavní vlastnosti:

  • omlazuje a regeneruje pleť
  • výrazné anti-aging účinky
  • hypoalergenní složení bez konzervantů a silikonů. 
  • neobsahuje složky živočišného původu
  • pro nornální až smíšenou pleť

Složení

Gel z aloe vera, glycerin rostlinného původu, petrklíč, kyselina hyaluronová a komplex antioxidačních látek.


Použití

Jemně vklepejte konečky prstů do pleti a vmasírujte krouživými pohyby směrem nahoru. před aplikací make-upu nechte působit 5 minut. Používejte ráno nebo večer.


O značce

Luxusní pleťová kosmetika francouzské značky NOVEXPERT vznikla ve spolupráci s řadou vědců a lékařů. Je spojením síly přírody s moderními technologiemi a poznatky z letitých výzkumů vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Značka do svých produktů používá pouze přírodní složky, které se přirozeně nacházejí v lidském těle. Jejich účinky jsou již ověřené a podložené. Kvalitu kosmetiky NOVEXPERT potvrzuje certifikace ECOCERT.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.