Kosmetika

NOVEXPERT The Repulp Cream krém s kyselinou hyaluronovou 40 ml

Značka: NOVEXPERT
Produktová řada: Hyaluronic Acid Line

NOVEXPERT The Repulp Cream krém s kyselinou hyaluronovou viditelně zpevňuje pleť a redukuje známky stárnutí. Pro všechny typy pleti kromě mastné.

Akce 3 za 2 Při nákupu 3 produktů značky NOVEXPERT v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 31.03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
990
Doprava zdarma

O produktu: NOVEXPERT The Repulp Cream krém s kyselinou hyaluronovou 40 ml

50139661

Úvod

Krém s přídavkem dvou čistých forem kyseliny hyaluronové a mořských řas pomáhá udržet mladistvý vzhled pleti a redukovat nežádoucí projevy stárnutí. Mořské řasy jsou známé tím, že stimulují produkci vlastního kolagenu, čímž zabraňují ochabování pokožky. Kyselina hyaluronová pleť zásobuje hydratací a vyplňuje vrásky zevnitř. Bez konzervantů a silikonů. Udržte si zářivou a pevnou pleť díky krému NOVEXPERT The Repulp Cream!

Hlavní vlastnosti:

  • zpevňuje pleť a redukuje výskyt vrásek
  • intenzivně hydratuje
  • přírodní složení
  • pro všechny typy pleti kromě mastné
  • vhodný pro vegany

Použití

Naneste na celou tvář a krk a krouživými pohyby zapracujte do pleti. Před aplikací make-upu nechte působit 5 minut. Používejte nebo večer.


O značce

Luxusní pleťová kosmetika francouzské značky NOVEXPERT vznikla ve spolupráci s řadou vědců a lékařů. Je spojením síly přírody s moderními technologiemi a poznatky z letitých výzkumů vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Značka do svých produktů používá pouze přírodní složky, které se přirozeně nacházejí v lidském těle. Jejich účinky jsou již ověřené a podložené. Kvalitu kosmetiky NOVEXPERT potvrzuje certifikace ECOCERT.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.