Kosmetika

NOVEXPERT Velvety Hydro-biotic Cream hydro-biotický krém s magnéziem 30 ml

Značka: NOVEXPERT
Produktová řada: Magnesium Line

NOVEXPERT Velvety Hydro-biotic Cream hydro-biotický krém s magnéziem je přípravek z řady MAGNESIUM speciálně určené na hydrataci a zklidnění suché a citlivé pleti.

599
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NOVEXPERT Velvety Hydro-biotic Cream hydro-biotický krém s magnéziem 30 ml

50135337

Úvod

Jste majiteli citlivé pleti se sklony k zarudnutí? Trápí vás nepříjemné pocity pálení a pnutí? Dopřejte si tento hydro-biotický krém s magnéziem. Obsažená kombinace cílených probiotik, výtažku omega 3 kyselin ze lničky seté, kyseliny hyaluronové a magnézia dlouhodobě vyživují, hydratují a chrání i tu nejcitlivější pleť. NOVEEXPERT Velvety Hydro-biotic Cream navíc posiluje ochranný hydrolipidový kožní plášť a mikrobiotickou flóru a při pravidelném používání se můžete těšit na pružnou a chráněnou pleť již za 28 dnů.

Výsledek

  • 100 % přírodních ingrediencí
  • hladší pleť již po prvním použití
  • při pravidelném používání je pleť pružná a chráněná
  • výživná textura pro suchou až velmi suchou pleť
  • hypoalergenní složení – vhodné i pro citlivou pleť
  • vhodné i pro vegany
  • bez konzervantů

Použití

Jemně vklepejte konečky prstů do pleti a vmasírujte krouživými pohyby směrem nahoru. Nechte působit 5 minut před aplikací make-upu. Používejte ráno nebo večer.


O značce

Luxusní pleťová kosmetika francouzské značky NOVEXPERT vznikla ve spolupráci s řadou vědců a lékařů. Je spojením síly přírody s moderními technologiemi a poznatky z letitých výzkumů vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Značka do svých produktů používá pouze přírodní složky, které se přirozeně nacházejí v lidském těle. Jejich účinky jsou již ověřené a podložené. Kvalitu kosmetiky NOVEXPERT potvrzuje certifikace ECOCERT.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.