Kosmetika

NOVEXPERT Velvety Scrub Hydro-Biotic hydro-biotický peeling s magnéziem 60 ml

Značka: NOVEXPERT
Produktová řada: Magnesium Line

NOVEXPERT Velvety Scrub Hydro-biotic je hydro-biotický peeling s magnéziem na obličej a rty. Jemně obnovuje pokožku, poskytuje hydrataci a zklidnění.

Akce 3 za 2 Při nákupu 3 produktů značky NOVEXPERT v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 31.03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
369
Doprava zdarma

O produktu: NOVEXPERT Velvety Scrub Hydro-Biotic hydro-biotický peeling s magnéziem 60 ml

50136122

Úvod

Hydro-biotický peeling s magnéziem na obličej a rty. NOVEXPERT Velvety Scrub Hydro-biotic je součástí řady Magnesium – s hořčíkem – k hydrataci a zklidnění velmi citlivé pleti. Díky sametové textuře pleť jemně obnovuje, a přitom nevysušuje a nedráždí. Obsahuje bohatě hydratující složky, například Aloe vera či glycerin, a má zklidňující účinky. Již po 15 dnech pravidelné aplikace (2x týdně) jsou patrné změny – pleť je hladší, více sjednocená a rty jemnější. Přípravek je vhodný pro všechny typy pleti: normální, smíšenou i suchou pleť včetně citlivé.

Výsledek

  • jemně obnovuje pleť
  • pleť je hladší a více sjednocená
  • rty jsou jemnější

Špičková péče Novexpert

  • 100% přírodní složení
  • hypoalergenní
  • neobsahuje látky živočišného původu
  • certifikace ECOCERT

Složení

Velvety Scrub Hydro-biotic mimo jiné obsahuje: slunečnicový olej, zvlhčující glycerin, jojobové estery, extrakt ze stonků bambusu, probiotická složka, magnezium, šťáva z listů Aloe vera.


Použití

Naneste dostatečné množství peelingu s kapkou vody na vyčištěný a navlhčený obličej, chvíli jemně pokožku masírujte a nakonec opláchněte. Vyhněte se očnímu okolí. Používejte 1-2x  týdně.


O značce

Luxusní pleťová kosmetika francouzské značky NOVEXPERT vznikla ve spolupráci s řadou vědců a lékařů. Je spojením síly přírody s moderními technologiemi a poznatky z letitých výzkumů vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Značka do svých produktů používá pouze přírodní složky, které se přirozeně nacházejí v lidském těle. Jejich účinky jsou již ověřené a podložené. Kvalitu kosmetiky NOVEXPERT potvrzuje certifikace ECOCERT.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.