Zdravotnické prostředky

Corega Bio Antibakteriální tablety 136 ks

Značka: COREGA

Corega Bio Tabs jsou čistící tablety pro každodenní důkladnou hygienu zubní náhrady. Ničí 99,99 % bakterií způsobujících nepříjemný zápach z úst.

NAVÍC Corega kartáček na zubní náhrady modrý Při nákupu 2 ks označených produktů značky Corega získáte NAVÍC Corega kartáček na zubní náhrady modrý za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 12. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Velikost balení
399
Ušetříte 23%

Původní cena:  515 Kč  ·  sleva 116 Kč

Nejnižší cena před slevou: 515 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Corega Bio Antibakteriální tablety 136 ks

50098473

Úvod

Čisticí tablety pro každodenní hygienu zubní náhrady. Corega Bio čistící tablety ničí 99,9 % bakterií způsobujících nepříjemný zápach z úst*. Důkladně vyčistí zubní náhradu během 3-5 minut. Síla tablet pronikne i na místa, která jsou kartáčkem špatně dostupná. Pomáhají odstranit zubní plak a skvrny od čaje nebo kávy. Neabrazivní složení je šetrné k zubní náhradě.

*v laboratorních podmínkách

Hlavní vlastnosti:

  • pro každodenní důkladnou hygienu zubní náhrady
  • odstraňují zubní plak a skvrny na povrchu zubní náhrady 
  • neabrazivní složení je šetrné k zubní náhradě
  • ničí bakterie způsobující zápach
  • mají dezinfekční účinek

Složení

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, TAED, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfate, VP/VA Copolymer, Aroma, Subtilisin, Cellulose Gum, CI 42090, CI 73015.


Použití

Vložte 1 tabletu do takového množství teplé (nikoliv horké) vody, které bude stačit na ponoření celkové nebo částečné zubní náhrady. Náhradu nechte ponořenou ve vzniklém roztoku 3-5 minut, poté ji dočistěte měkkým zubním kartáčkem. Náhradu dobře opláchněte pod tekoucí vodou. Zbytek roztoku ihned po použití vylijte.


Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Číslo notifikované osoby: 1639.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.