Kosmetika

Loréal Paris Miss Baby Roll Mega Volume černá řasenka 9,1 ml

Řasenka Loéal Paris Miss Baby Roll Mega Volume dokonale natočí řasy po celé délce a dodá jim mega objem, který vydrží celý den.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značek Loréal Paris a Maybelline v libovolné kombinaci získáte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Loréal Paris Miss Baby Roll Mega Volume černá řasenka 9,1 ml

50126994

Úvod

Dopřejte svým řasám ohromující efekt: maximální objem a natočení po celé jejich délce! Nová černá řasenka Loréal Paris Miss Baby Roll Mega Volume je skvělým pomocníkem každé ženy, která touží po perfektním nalíčení. Řasy dokonale natočí po celé délce a zahustí je od kořínků. Zanechá je nádherně vytvarované a husté. Její předností je objemová formule, která dodá řasám okamžitý objem. Pomocí mega kartáčku snadno a rychle vytvoříte krásně natočené řasy. Řasenka neslepuje řasy a nevytváří hrudky. Dopřejte si dokonale podmanivý pohled a výrazný vzhled očí každý den!

Výsledek:

  • mega objem a natočení řas
  • husté řasy bez žmolků a slepení
  • intenzivní a podmanivý pohled
  • snadné a rychlé líčení
  • hluboká černá barva

Použití

 Řasenku nanášejte dlouhými jemnými tahy na řasy od jejich kořínků ke konečkům. Poté nechejte zaschnout. Pro výraznější líčení můžete postup zopakovat a barvu vrstvit.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.