Kosmetika

Loréal Paris Paradise Extra černá řasenka 6,4 ml

5.0

Řasenka Loréal Paris Paradise Extra perfektně oddělí, zvýrazní a přitom nezatíží řasy. Maximální délky a závratného objemu dosáhnete v jediném tahu.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značek Loréal Paris a Maybelline v libovolné kombinaci získáte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
259
Doprava zdarma

O produktu: Loréal Paris Paradise Extra černá řasenka 6,4 ml

50126990

Úvod

Maximální délka a závratný objem v jediném tahu! Řasenka Loréal Paris Paradise Extra řasy perfektně oddělí, zvýrazní a přitom nezatíží – i po aplikaci se budou cítit lehké jako peříčko. Tato oblíbená řasenka má vylepšené složení a intenzivně černou barvu. Kartáček se speciálně tvarovanými štětinami zajistí precizní a rovnoměrné nanášení. Každou řasu obalí více než 200 jednotlivých vláken. Obsahuje pečující oleje, které řasy posilují a změkčují. Stačí pouhá jedna vrstva, abyste docílili oslnivého objemu. 

Výsledek:

  • dodá řasám maximální objem a délku
  • snadná aplikace jedním tahem
  • intenzivně černá barva pro výrazný pohled

Použití

Aplikátorem pohybujte směrem tam a zpět a zároveň ho táhněte směrem od kořínků ven. Pro maximální objem naneste další vrstvy. Řasenka je vhodná i pro citlivé oči.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.