Dentální hygiena

Truelife SonicBrush Compact Duo sada dvou sonických kartáčků

Značka: TRUELIFE
4.3

Truelife SonicBrush Compact Duo je sada dvou sonických kartáčků pro perfektní péči o zuby a dásně. Efektivně odstraňuje zubní plak, čistí mezizubní prostory.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

1 399
Ušetříte 13%

Původní cena:  1 599 Kč  ·  sleva 200 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1599 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Truelife SonicBrush Compact Duo sada dvou sonických kartáčků

50126277

Úvod

Jak vyčistit zuby, aby byly opravdu čisté? Vsaďte na moderní sonickou technologii. Truelife SonicBrush Compact Duo je sada dvou sonických kartáčků v černé a bílé barvě, které efektivně pečují o Vaše zuby i dásně. Hlavice kartáčku vykazuje při čištění výkon 70 tisíc pohybů za minutu a tyto jemné vibrace nedají šanci zubnímu plaku, pigmentovým skvrnám, ani bakteriím. Dopřejte sobě i partnerovi exkluzivní zubní péči, která Vám přinese zářivý úsměv. Kartáček je vybaven čtyřmi režimy čištění pro individuální nastavení.

Šetrná sonická technologie

Sonické kartáčky pracují na bázi vysokorychlostního kmitání a vibrací. Oproti rotačním kartáčkům, je sonická technologie k zubní sklovině šetrnější a hodí se i pro citlivé zuby.

Efektivně odstraňuje plak

Hlavice kartáčků rychlostí 70 000 pohybů za minutu. Jemné vibrace odstraňují zubní pak, pigmentové skvrny i bakterie. Kartáček zároveň víří pastu s vodou, kterou vhání do mezizubních prostor a tím je pomáhá čistit.

4 režimy pro každodenní péči

  • Clean – pro každodenní používání
  • Sensitive – režim pro citlivé zuby a dásně
  • Whiten – dopomůže Vám ke krásnému bílému úsměvu
  • Massage – příjemná masáž dásní

Časovač pohlídá délku čištění

Zabudovaný časovač Vám pomůže dodržet optimální dobu pro čištění zubů. Ta je rozdělena po 30 vteřinách, abyste věnovali rovnoměrnou péči každé oblasti úst. Po dvou minutách se kartáček automaticky vypne.

Cestováni bez potíží

Těla kartáčků jsou kompaktní a velmi lehká. 30denní výdrž baterie kartáčků vám zajistí, že nemusíte na cestách řešit nabíjení. Dvě cestovní pouzdra v bílé a černé barvě, zaručí bezpečné a hygienické uložení kartáčku.

Truelife SonicBrush Compact Duo sada dvou sonických kartáčkůa

Hlavní vlastnosti:

  • šetrná sonická technologie i pro citlivé zuby
  • efektivně odstraňuje zubní plak
  • 4 módy čištění se komplexně postarají o Vaše ústa
  • časovač zajistí rovnoměrné čištění
  • baterie kartáčku vydrží až 30 dní

Složení

2 sonické kartáčky (v černé a bílé variantě), 4 zubní hlavice, 2 cestovní pouzdra a 2 dobíjecí základny, které jsou zakončeny USB koncovkou. Adaptér není součástí balení.

Truelife SonicBrush Compact Duo sada dvou sonických kartáčkůaa


Použití

V každém balení TrueLife SonicBrush Compact Duo naleznete 4 hlavice Standard. Každé 3 měsíce doporučujeme zubní hlavici vyměnit za novou. V nabídce naleznete tři typy: Standard, Sensitive a Whiten. Pokud máte zuby příliš citlivé, vyzkoušejte hlavici Sensitive, která je vhodné i pro děti od 7 let. Pro co nejbělejší úsměv je určena hlavice Whiten.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.