Zdravotnické prostředky

Stop Tick Sada k odstraňování klíšťat 9 ml

Značka: STOP TICK
5.0

Stop Tick Sada k odstraňování klíšťat 9 ml obsahuje aerosolový sprej s dávkovacím aplikátorem, který umožňuje rychlé zmrazení a bezpečné odstranění klíšťat.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

345
Doprava zdarma

O produktu: Stop Tick Sada k odstraňování klíšťat 9 ml

50115794

Úvod

Odstraňte klíště rychle a bezpečně! Stop Tick Sada k odstraňování klíšťat 9 ml je zdravotnický prostředek určený k odstranění klíšťat z těl lidí a zvířat. Obsahuje aerosolový sprej s dávkovacím aplikátorem, který umožňuje rychlé zmrazení a bezpečné odstranění klíšťat. Zmrazením klíštěte je zabráněno vypouštění infekčních slin parazitů. Technologie brání rozdrcení klíštěte, a tím snižuje riziko kontaktu s jeho infekčním obsahem.

Sada obsahuje vše potřebné ke snadnému odstranění klíštěte

  • sprej umožňuje rychlé zmrazení a bezpečné odstranění 40 klíšťat
  • oboustranné kleště k účinnému odstranění malých i větších klíšťat – použití kleští snižuje riziko nákazy
  • zkumavka na přepravu klíšťat k dalším testům

Bezpečným odstraněním klíštěte pomáháte předcházet chorobám, která klíšťata přenášejí. Patří mezi ně lymská borelióza, klíšťová encefalitida nebo piroplasmóza.


Složení

Sprej k rychlému zmrazení klíštěte: isohexadekan, isopropyl-myristat, 1,1,1,2-tetrafluoroetan.


Použití

Pečlivě umístěte trysku spreje kolem klíštěte. Co nejsilněji stiskněte tlačítko spreje, aby se uvolnila plná dávka přípravku. K vyjmutí zmrazeného klíštěte použijte přiložené kleště. Vyjmuté klíště zlikvidujte nebo vložte do zkumavky a zašlete na vyšetření. Po odstranění klíštěte si důkladně umyjte ruce mýdlem.


Upozornění

Nepoužívejte u dětí do 3 let. Nepoužívejte na poraněnou kůži. Nepoužívejte v případě alergie na kteroukoliv složku. Zabraňte kontaktu s očima, ústní dutinou, nosem či krkem a intimními oblastmi. Před použitím si vždy přečtěte pokyny k použití, které jsou součástí balení. Vždy používejte přesně podle pokynů k použití.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.