Elektronika

SODASTREAM Jet Temný kámen výrobník perlivé vody

Značka: SODASTREAM
5.0

SODASTREAM je nejoblíbenější výrobník perlivé vody do domácnosti. Jeho výhodou je snadné ovládání jedním mechanickým tlačítkem, počtem stlačení také můžete regulovat perlivost vody.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: SODASTREAM Jet Temný kámen výrobník perlivé vody

50126521

Úvod

Chtěli byste se osvěžit lahodnou perlivou vodou? Nemusíte běžet do supermarketu pro těžký a drahý balík PET lahví – raději si dokonale čerstvou perlivou vodu připravte v pohodlí domova. O všechno se stisknutím jediného tlačítka postará výrobník SodaStream Jet. Tato sada navíc obsahuje vše, co potřebujete k přípravě, tedy i plastovou lahev (bez BPA), jež je odolná proti tlaku, a bombičku s potravinářským CO2.

Ještě pohodlnější a jednodušší používání

Elegantní výrobník se používá velmi snadno – funguje na mechanickém principu, vystačíte si s jediným tlačítkem. Počtem stlačení také můžete regulovat perlivost vody. Lahev je pochopitelně použitelná opakovaně. Potravinářský plyn CO2, kterým jsou tvořené bublinky ve vodě, se nachází v bombičce, jež dokáže připravit až 80 litrů perlivé vody. Tu navíc po použití nevyhazujete. Můžete samozřejmě koupit novou (například náhradní a mít doma dvě), ale jinak stačí jednoduše navštívit jedno z mnoha prodejních míst po celé republice, kde vám bombičku vymění za naplněnou, a to za zvýhodněnou cenu.


SODASTREAM Jet Temný kámen výrobník perlivé vody2

Hlavní vlastnosti:

  • příprava perlivé vody jedním tlačítkem
  • upevnění lahve zašroubováním
  • počet stisknutí reguluje perlivost
  • funguje s 1l i 0,5l nádobami
  • kapacita bombičky s potravinářským CO2 až 80 litrů vody
  • elegantní barevné provedení s uhlově tmavými metalickými tóny

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.