Ostatní

SODASTREAM Lahev Jet 1 l 2 ks květiny v zimě

Značka: SODASTREAM

Sada dvou lahví Jet s květinovým vzorem pro výrobníky perlivé vody SODASTREAM. Objem lahví je 1l, jsou tlakuvzdorné a vyrobené z bezpečného plastu bez BPA.

339
Doprava zdarma

O produktu: SODASTREAM Lahev Jet 1 l 2 ks květiny v zimě

50126533

Úvod

Sada dvou vkusných lahví Jet s krásným květinovým designem je určena pro výrobníky perlivé vody SODASTREAM: Jet, Play, Source, Genesis, Fizz, Dynamo, Pure, Spirit, Revolution a Power. Lahve jsou vysoce odolné, vyrobené z bezpečného tlakuvzdorného plastu bez BPA o objemu 1 litr. Jsou určené k opakovanému sycení. Řekněte dost hromadám plastových lahví!

Hlavní vlastnosti:

  • designové láhve pro výrobníky perlivé vody SODASTREAM
  • objem 1 litr
  • bezpečný materiál bez BPA
  • tlakuvzdorné
  • opakovaně použitelné

Upozornění

Nemyjte v myčce nádobí nebo vodou, která má více než 50°C. Používejte pouze k přípravě čisté perlivé vody. Nikdy nepoužívejte lahev, která je poškozena, zdeformována nebo bylo překročeno datum použitelnosti vyznačené na lahvi. Materiál lahve musí během několika let při používání ve výrobníku domácí perlivé vody dlouhodobě a opakovaně odolávat tlaku CO2 plynu z bombičky. Materiál, z kterého je lahev vyrobena, se v důsledku toho opotřebovává a stárne. Abychom měli jistotu, že je maximálně postaráno o vaše bezpečí, má každá lahev stanoveno své datum použitelnosti, které naleznete natištěno přímo na lahvi. NIKDY nepoužívejte lahev ve výrobníku domácí perlivé vody po uplynutí tohoto data a lahev nahraďte za novou, která vám bude spolehlivě sloužit dalších několik roků.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.