Potraviny a nápoje

SODASTREAM Koncentrát příchuť Růžový grep 500 ml

Značka: SODASTREAM

Koncentrovaná příchuť pro perlivou vodu SODASTREAM má víčko s odměrkou pro doporučené ředění a připravíte z ní minimálně 12 litrů skvělého nápoje.

149

Cena za 100 ml: 298,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: SODASTREAM Koncentrát příchuť Růžový grep 500 ml

50126552

Úvod

Vyzkoušejte lahodný perlivý nápoj s příchutí růžového grepu se sníženým obsahem cukru. Koncentrovaná příchuť pro perlivou vodu SODASTREAM Energy má víčko s odměrkou pro doporučené ředění a připravíte z ní minimálně 12 litrů chutného nápoje. Obsahuje šťávu z růžového grepu (1,86%) z koncentrátu šťávy růžového grepu (0,26%) a jeho receptura byla vyladěna specialistou na perlivou vodu. Koncentrované příchutě jsou jedním z báječných způsobů, jak si můžete zpříjemnit chuť čerstvé perlivé vody připravené v některém z výrobníků domácí perlivé vody SODASTREAM, pokud nechcete zůstávat jen u perlivé vody v nedotčené čisté podobě.

Hlavní vlastnosti:

  • příchuť do perlivé vody SODASTREAM
  • osvěžující nápoj s příchutí růžového grepu
  • pro přípravu minimálně 12 litrů nápoje

Složení

Cukr, voda, kyselina (citronová), aroma, sladidla (kyselina cyklamová a její sodné a vápenaté soli, acesulfam K, aspartam), regulátor kyselosti (citronany sodné), barvivo (koncentráty sladké brambory a černého rybízu, karamel, koncentráty mrkvové šťávy a ibišku, karoteny), koncentrát grepové šťávy (0,26%), konzervant (sorban draselný), stabilizátor (glycerolestery dřevných pryskyřic).


Použití

Příchuť přidávejte vždy až do hotové perlivé vody. Nikdy nepřidávejte příchuť do vody ještě před zahájením přípravy ve výrobníku domácí perlivé vody, protože by došlo k vypěnění nápoje z lahve a zalepení útrob výrobníku. Lahev s připravenou perlivou vodou nakloňte a příchuť pomalu nalévejte po stěně lahve. Víčko na příchuti slouží zároveň jako odměrka pro doporučený poměr ředění (1 víčko na 1 nápojovou lahev SODASTREAM). Lahev zavřete a jemně promíchejte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.