Potraviny a nápoje

SODASTREAM Koncentrát příchuť Mandarinka 500 ml

Značka: SODASTREAM
5.0

Koncentrovaná příchuť pro perlivou vodu SODASTREAM má víčko s odměrkou pro doporučené ředění a připravíte z ní minimálně 12 litrů skvělého nápoje.

149

Cena za 100 ml: 298,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: SODASTREAM Koncentrát příchuť Mandarinka 500 ml

50126556

Úvod

Vyzkoušejte lahodný perlivý nápoj s příchutí mandarinky se sníženým obsahem cukru. Koncentrovaná příchuť pro perlivou vodu SODASTREAM Energy má víčko s odměrkou pro doporučené ředění a připravíte z ní minimálně 12 litrů chutného nápoje. Obsahuje mandarinkovou šťávu (6,7%) a jeho receptura byla vyladěna specialistou na perlivou vodu. Koncentrované příchutě jsou jedním z báječných způsobů, jak si můžete zpříjemnit chuť čerstvé perlivé vody připravené v některém z výrobníků domácí perlivé vody SODASTREAM, pokud nechcete zůstávat jen u perlivé vody v nedotčené čisté podobě.

Hlavní vlastnosti:

  • příchuť do perlivé vody SODASTREAM
  • osvěžující nápoj s příchutí mandrarinky
  • pro přípravu minimálně 12 litrů nápoje

Složení

Cukr, voda, koncentrát pomerančové šťávy (9,82%), kyselina (citronová), aroma, koncentrát mandarinkové šťávy (0,99%), sladidla (kyselina cyklamová a její sodné a vápenaté soli, acesulfam K), barvivo (karoteny, lykopen), antioxidant (kyselina askorbo-vá), konzervant (sorban drasel-ný), stabilizátor (glycerolestery dřevných pryskyřic).


Použití

Příchuť přidávejte vždy až do hotové perlivé vody. Nikdy nepřidávejte příchuť do vody ještě před zahájením přípravy ve výrobníku domácí perlivé vody, protože by došlo k vypěnění nápoje z lahve a zalepení útrob výrobníku. Lahev s připravenou perlivou vodou nakloňte a příchuť pomalu nalévejte po stěně lahve. Víčko na příchuti slouží zároveň jako odměrka pro doporučený poměr ředění (1 víčko na 1 nápojovou lahev SODASTREAM). Lahev zavřete a jemně promíchejte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.