Drogerie

Mulieres Tablety do myčky vše v jednom 25 ks

Značka: MULIERES

Mulieres Tablety do myčky vše v jednom si hravě poradí se zaschlými nečistotami a skleněné i nerezové nádobí zanechávají nádherně lesklé a zářivé.

195
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Mulieres Tablety do myčky vše v jednom 25 ks

50126395

Úvod

Mulieres Tablety do myčky vše v jednom si hravě poradí se zaschlými nečistotami a skleněné i nerezové nádobí zanechávají nádherně lesklé a zářivé. Při jejich výrobě nebyla použita ani kapka vody. Chráněné jsou biodegradabilním obalem, který se ve vodě zcela rozpustí. S certifikací EcoCert. 

Hlavní vlastnosti:

  • pro dokonale čisté a zářivé nádobí beze šmouh
  • snadno odstraňují i odolné a zaschlé skvrny
  • vhodné pro vegany

Složení

Citronan sodný, uhličitan sodný, peruhličitan sodný, hydrogenuhličitan sodný, křemičitan sodný, laurylglukozid, karboxymethylinulin, chlorid sodný, N-acetylacetamid, ethoxylovaný monoacyl a diacylglycerol (acyl z kokosového oleje), ethoxylované alkoholy C16-C18, kyselina sírová, mono-C12-18-alkylestery, sodné soli, subtilisin, glycerin, natrium-glykolát, ethoxylovaný isotridekanol, alfa-amyláza, bentonit.


Použití

Tabletu vložte do myčky i s obalem. Vyberte mycí cyklus s teplotou vody 45 °C a více. Zvolit můžete i krátký cyklus mytí, tablety si s nečistotami poradí, i když jim na to dáte méně času. Na obzvlášť špinavé nádobí doporučujeme cyklus od 65 °C. Pokud máte doma tvrdou vodu, doporučujeme přidat sůl a leštidlo.


Upozornění

Upozornění: Způsobuje vážné podráždění očí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.