Elektronika

MOTOROLA MBP 169 dětská chůvička

Značka: MOTOROLA

Chytrá chůvička MOTOROLA MBP 169 monitoruje i teplotu a nabízí vestavěné časovače krmení, přebalování a spánku, obousměrnou komunikaci, noční světlo a ukolébavky.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: MOTOROLA MBP 169 dětská chůvička

50126570

Úvod

S chytrou dětskou chůvičkou Motorola MBP 169 budete mít své děťátko pod kontrolou, i když budete v jiné místnosti. Navíc má ve výbavě spoustu praktických funkcí, a dokonce vám pomůže i s organizací času.

Mějte neustále přehled

Citlivý mikrofon zachytí i ty nejtišší zvuky od vašeho miminka. Chůvička je okamžitě a v řádné kvalitě přenese do rodičovské jednotky, abyste mohli promptně zareagovat. Nemusíte se navíc spoléhat výhradně na své uši – hlasitost zvuků také přehledně indikují LED. Užitečnou funkcí je zobrazení teploty v místnosti s děťátkem. Miminka jsou citlivá na teplo i zimu, tak můžete v případě potřeby hned přitopit, nebo naopak vyvětrat. Pokud by hrozila ztráta signálu nebo by dobíjecí baterii docházela energie, bude vás chůvička včas varovat. Výhodou je také to, že i dětská jednotka obsahuje dobíjecí baterii, takže i ji můžete v případě potřeby volně přemísťovat po bytě. Součástí balení jsou dva napájecí adaptéry, takže obě jednotky můžete mít zapojené do sítě současně.

Funkce pro vaše děťátko

Ani když jsou neklidné, nevyžadují vaše ratolesti vždy vaši osobní přítomnost. Promluvte na miminko na dálku z rodičovské jednotky nebo mu přehrajte konejšivou ukolébavku. S usínáním (a vám s orientací v místnosti) pomůže noční světlo. I když si miminka často sama řeknou, a to překvapivě hlasitě, oceníte také vestavěné časovače, jež vám připomenou čas na krmení, přebalování a spánek.

 Hlavní vlastnosti:

  • integrovaný časovač krmení, přebalování a spánku
  • možnost pohodlného přenášení dětské jednotky
  • podsvícený LCD displej rodičovské jednotky
  • zobrazení teploty v místnosti s dítětem včetně varování
  • citlivý mikrofon s LED indikátorem hlasitosti zvuku
  • možnost komunikace s dítětem
  • noční světlo a ukolébavky v dětské jednotce
  • varování při nízké baterii a ztrátě signálu

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.