Doplněk stravy

AVITA Magnesium liposomal plus 200 ml

Značka: AVITA

AVITA Magnesium liposomal plus obsahuje dobře vstřebatelný lipozomální hořčík pro snížení míry únavy a vyčerpání a pro udržení zdravých kostí, kloubů a svalů.

709

Cena za 100 ml: 354,50 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: AVITA Magnesium liposomal plus 200 ml

50126645

Úvod

AVITA Magnesium liposomal plus umožňuje lepší vstřebatelnost a využitelnost pro organismus. Vitaminy a minerály uzavřené v lipozomech mohou vstupovat přímo do krevního oběhu a do buněk. Hořčík se řadí mezi důležité stopové prvky pro lidský organismus a podílí se v podpoře funkcí více jak 300 významných enzymů.

Hlavní účinky hořčíku:

  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normálnímu energetickému metabolismu
  • podporuje správnou činnost nervové soustavy, psychické činnosti a správnou činnost svalů
  • přispívá k udržení zdravých kostí a kloubů a k normální syntéze bílkovin

Proč volit lipozomální aplikaci?

Výhodou lipozomální aplikace je vysoká biologická dostupnost účinné látky pro lidský organismus. Lipozomální vitaminy jsou obaleny lipozomy neboli mikročásticemi tuku. Tento ochranný obal zabezpečí, že molekuly vitaminů se dostanou neporušené až do krve, odkud se snadno vstřebávají přímo do buněk. Zdrojem lipozomů (lipidů) je geneticky nemodifikovaný slunečnicový lecitin. S každou dávkou lipozomálních vitaminů tak zároveň dostanete do těla tuto cennou látku. Lecitin je základní stavební složkou buněčných membrán, vyskytuje se v důležitých tkáních (játra, mozek, srdce, svaly).


Dávkování

Dospělí: 2x denně 5 ml (2x denně 1 čajová lžička). Děti od 3 do 6 let: 1x denně 2,5 ml. Děti od 6 let: 2x denně 2,5 ml. Těhotné a kojící ženy: 1x denně 5 ml.


Složení

Demineralizovaná voda, geneticky nemodifikovaný slunečnicový lecitin, dicitrát trihořečnatý 750 mg (32 % RVH), konzervační látka sorban draselný, antioxidant L-askorbát sodný. RHV – Referenční hodnota příjmu.


Upozornění

Po otevření skladujte v lednici maximálně 30 dní. Nevhodné pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřesahujte doporučenou denní dávku. Skladujte na suchém a tmavém místě.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.