Doplněk stravy

AVITA Přírodní vápník s D3+C liposomal plus 200 ml

Značka: AVITA

AVITA Přírodní vápník s D3+C liposomal plus s obsahem vápníku, který je potřebný pro udržení normálního stavu kostí a zubů a s vitaminy D3 a C.

749

Cena za 100 ml: 374,50 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: AVITA Přírodní vápník s D3+C liposomal plus 200 ml

50126646

Úvod

AVITA Přírodní vápník s D3+C liposomal plus – kombinace vápníku, vitaminu D3 a vitaminu C pro zdravé kosti a zuby. Obsahuje přírodní vápník získaní z mořských řas (Lithothamnium calcareum L), který přispívá k normální činnosti svalů a je potřebný pro udržení normálního stavu kostí a zubů. Vitamin D3 přispívá k normálnímu využití vápníku a fosforu, k normální hladině vápníku v krvi a k udržení normálního stavu kostí a zubů. Vitamin C přispívá k správné tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, zubů chrupavek a dásní.  Lipozomální forma navíc umožňuje lepší vstřebatelnost a využitelnost pro organismus. Vitaminy a minerály uzavřené v lipozomech mohou vstupovat přímo do krevního oběhu a do buněk.

Hlavní vlastnosti:

  • vápník je potřebný pro udržení normálního stavu kostí a zubů a přispívá k normální činnosti svalů
  • vitamin D3 přispívá k normálnímu využití vápníku a fosforu, k normální hladině vápníku v krvi a k udržení normálního stavu kostí a zubů
  • vitamin C přispívá k správné tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, zubů chrupavek a dásní

Proč volit lipozomální aplikaci?

Výhodou lipozomální aplikace je vysoká biologická dostupnost účinné látky pro lidský organismus. Lipozomální vitaminy jsou obaleny lipozomy neboli mikročásticemi tuku. Tento ochranný obal zabezpečí, že molekuly vitaminů se dostanou neporušené až do krve, odkud se snadno vstřebávají přímo do buněk. Zdrojem lipozomů (lipidů) je geneticky nemodifikovaný slunečnicový lecitin. S každou dávkou lipozomálních vitaminů tak zároveň dostanete do těla tuto cennou látku. Lecitin je základní stavební složkou buněčných membrán, vyskytuje se v důležitých tkáních (játra, mozek, srdce, svaly).


Dávkování

Dospělí: 1x denně 10 ml (2 čajové lžičky). Těhotné ženy: 3x denně 5 ml (1 čajová lžička). Kojící ženy: 1x denně 15 ml.


Složení

Demineralizovaná voda, geneticky nemodifikovaný slunečnicový lecitin 525 mg, vápník 500 mg (63 % RHP), vitamín D3 (cholekalciferol) 50 μg (1000 % RHP), vitamín C 100 mg (125 % RHP), konzervační látka sorban draselný, antioxidant L-askorbát sodný. *RHP – Referenční hodnota příjmu.


Upozornění

Po otevření skladujte v lednici maximálně 30 dní. Nevhodné pro děti. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřesahujte doporučenou denní dávku. Skladujte na suchém a tmavém místě. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.