Kosmetika

BIODERMA Cicabio Lotion sprej 40 ml

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Cicabio

BIODERMA Cicabio Lotion sprej vysušuje podrážděnou pokožku. Obsahuje minerální pudry, které zaručují až 8hodinovou účinnost.

349
Doprava zdarma

O produktu: BIODERMA Cicabio Lotion sprej 40 ml

50125117

Úvod

BIODERMA Cicabio Lotion sprej vysušuje podrážděnou pokožku. Pomáhá opravit poškozenou pokožku působením na každou fázi procesu biologické epidermální rekonstrukce. Obsahuje minerální pudry, které zaručují až 8hodinovou účinnost. Zajišťuje zklidnění pokožky a snižuje potřebu ke škrábání. Bezkontaktní aplikace formou spreje předchází zanesení infekce. Pro dospělé i děti, na obličej i celé tělo. Neparfémovaný.

Výsledek:

  • dlouhotrvající vysušující účinek
  • zklidnění a regenerace pokožky
  • bezkontaktní aplikace

Složení

Technologie ANTALGICINE™ a antibakteriální měď a zinek.


Použití

Použijte jednou až dvakrát denně až do úplného vysušení, ne však déle než 4 až 5 dní. Před každým použitím pořádně protřepejte, dokud nepřestanete slyšet kuličky. Po očištění lokálně nastříkejte jednou nebo dvakrát na podrážděné místo. Před nanesením na obličej nastříkejte do dlaně nebo na vatový tampon. Setřete přebytečný produkt. Po použití uzavřete.


Upozornění

Vyhněte se kontaktu s očima. Neaplikujte na pokožku, která je viditelně poškozená. Aplikujte pouze na postižené místo. Pokud podráždění pokožky přetrvává, obraťte se na lékaře.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.