Kosmetika

laSaponaria Pánský šampon proti vypadávání vlasů BIO 150 ml

Pánové, trápí Vás vypadávání vlasů? Vyzkoušejte laSaponaria Pánský šampon proti vypadávání vlasů BIO, který je tvořen výhradně těmi nejvybranějšími rostlinnými ingrediencemi.

165
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: laSaponaria Pánský šampon proti vypadávání vlasů BIO 150 ml

50126386

Úvod

Pánové, trápí Vás vypadávání vlasů? Vyzkoušejte laSaponaria Pánský šampon proti vypadávání vlasů BIO, který je tvořen výhradně těmi nejvybranějšími rostlinnými ingrediencemi. Posiluje vlasová vlákna a navrací vlasům vitalitu. Je zabalený v recyklovatelném bioplastu z cukrové třtiny a díky koncentrovanosti ubývá opravdu velmi pomalu. 

Výsledek:

  • doplňková péče při vypadávání vlasů
  • posiluje vlasová vlákna od kořínků až po konečky
  • vhodný především pro muže

Složení

  • prebiotika z čekanky – pečují o rovnováhu kožního mikrobiomu
  • kofein – posiluje vlasy od kořínků a podporuje růst vlasů
  • zázvor a máta – povzbuzují mikrocirkulaci vlasové pokožky

Použití

Šampon je koncentrovaný, pro důkladné umytí ho tak stačí použít jen maličko. Šampon vmasírujte do vlhkých vlasů. Nechte chvíli působit a následně opláchněte, jako klasický šampon.


O značce

laSaponaria je 100% přírodní BIO certifikovaná italská kosmetika, která si zaručeně získá srdce všech, kteří chtějí hýčkat své tělo, a přitom cítí, že svět kolem nás máme ve svých rukách. Přípravky jsou vyráběny zodpovědně z lokálních ekologických a fair trade surovin. Všechny produkty jsou provoněny přírodními silicemi a jsou výsledkem poctivé řemeslné ruční výroby, nadšení pro správnou věc i touhy zanechat svět lepším místem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.