Kosmetika

BIODERMA Photoderm Brume SPF30 opalovací mlha 150 ml

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Photoderm

BIODERMA Photoderm Brume SPF30 Opalovací mlha ve formě bezkontaktního spreje zaručí rovnoměrnou aplikaci po celém těle. Lze aplikovat i na mokrou pokožku.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BIODERMA Photoderm Brume SPF30 opalovací mlha 150 ml

50107107

Úvod

Ochrana pokožky před sluncem bez nutnosti roztírání. To je BIODERMA Photoderm Brume SPF30 Opalovací mlha ve formě bezkontaktního spreje, který zaručí rovnoměrnou aplikaci po celém těle. Protože není třeba přípravek dál roztírat, je oblíbený u celé rodiny, včetně mužů. Díky patentu Buněčné Bioochrany™ v kombinaci se slunečními filtry chrání pokožku okamžitě i dlouhodobě před poškozením UV zářením. Lze aplikovat také na mokrou pokožku.

Výsledek:

  • vysoká ochrana pokožky před UVA a UVB zářením
  • okamžitý osvěžující účinek
  • velmi snadno se aplikuje
  • s voděodolným složením
  • příjemná parfemace

Složení

Sluneční filtry v kombinaci s patentem Buněčné Bioochrany™. 


Použití

Aplikujte ze vzdálenosti cca 20 cm pro optimální rozptýlení produktu. Není potřeba protřepávat a následně roztírat. Malé množství přípravku snižuje úroveň slunečné ochrany. Ačkoliv je krém voděodolný, doporučujeme ho v průběhu opalování nanášet opakovaně, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nepobývejte Vy ani Vaše děti na slunci příliš dlouho a obzvláště se jeho paprskům vyhněte mezi 11. a 15. hodinou. Chraňte se před slunečním zářením oblečením, pokrývkou hlavy a slunečními brýlemi. Ani prostředky s vysokým OF totiž neposkytují 100% ochranu před UV paprsky. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.