Kosmetika

HELAN BIMBI Tekutý pudr dětský BIO 100 ml

Značka: HELAN
Produktová řada: Linea Bimbi

Není snadné udržet přirozenou rovnováhu dětské pokožky, ale HELAN BIMBI Tekutý pudr dětský BIO to dokáže. Použít ho můžete na problémovou oblast plenek i k masáži celého miminka.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Helan získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
375
Doprava zdarma

O produktu: HELAN BIMBI Tekutý pudr dětský BIO 100 ml

50126425

Úvod

Není snadné udržet přirozenou rovnováhu jemné dětské pokožky, ale HELAN BIMBI Tekutý pudr dětský BIO to dokáže. Obsažené výtažky z květů měsíčku a heřmánku zklidňují namáhanou pokožku, zatímco mandlový a olivový olej ji příjemně zvlhčují. Všechny ingredience dohromady vytváří harmonii, která má na dětskou pokožku blahodárný vliv. Tekutý pudr můžete navíc použít nejen na problémovou oblast plenek, ale také k masáži celého miminka.

Výsledek:

  • k péči o pokožku pod plenkami i masáži celého tělíčka
  • pomáhá udržet jemnou dětskou pokožku v rovnováze
  • zanechává pokožku hebkou a jemně provoněnou

Složení

Výtažky z heřmánku, měsíčku, mandlový olej, olivový olej a glycerin.


Použití

Po koupeli zahřejte v dlaních přiměřené množství tekutého pudru a jemnými krouživými pohyby naneste na celé tělíčko. Příjemná masáž poskytne dítěti skvělý pocit pohody a zanechá jeho pokožku jemně hladkou.


O značce

Certifikovaná přírodní kosmetika HELAN si zakládá na použití čistých přírodních surovin, dlouholeté tradici a výzkumu s moderními technologiemi, které dokáží co nejlépe využít rostlinný potenciál. Pro svou kosmetiku pečlivě vybírá pouze certifikované suroviny zejména od lokálních dodavatelů. Cílem je vytvářet etické produkty, které jsou férové k přírodě, lidem i jejich práci. I proto jsou kompletně vymyšleny, vyrobeny a zabaleny pouze v Itálii. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.