Kosmetika

HELAN BIMBI Čisticí mléko pro děti BIO 240 ml

Značka: HELAN
Produktová řada: Linea Bimbi

HELAN BIMBI Čisticí mléko pro děti BIO čistí dětskou pokožku bez použití vody. Je vhodné i pro každodenní použití, jako prevence vysoušení pokožky.

319
Doprava zdarma

O produktu: HELAN BIMBI Čisticí mléko pro děti BIO 240 ml

50126434

Úvod

HELAN BIMBI Čisticí mléko pro děti BIO šetrně čistí dětskou pokožku bez použití vody. Je to báječný pomocník na cestách nebo v dalších situacích, kdy se nedoporučuje dítě zbytečně koupat (například při nachlazení či zhoršení stavu pokožky). Je vhodné i pro každodenní použití, jako prevence vysoušení pokožky a atopického ekzému. Květy měsíčku a heřmánku lékařského zklidní a zjemní zarudlou a podrážděnou pokožku. Výtažky ze sladkých mandlí pak ochrání přirozenou hydrolipidickou rovnováhu, která je pro pokožku tak důležitá.

Výsledek:

  • čistí dětskou pokožku bez použití vody
  • zklidňuje, zjemňuje a zvláčňuje pokožku
  • chrání přirozenou rovnováhu pokožky

Složení

Výtažky z květů heřmánku a měsíčku lékařského, mandlový a měsíčkový olej.


Použití

Stisknutím dávkovače naneste malé množství čisticího mléka na navlhčenou látkovou plenu nebo žínku a otřete miminko. Odstraňte nečistoty a již neoplachujte.


O značce

Certifikovaná přírodní kosmetika HELAN si zakládá na použití čistých přírodních surovin, dlouholeté tradici a výzkumu s moderními technologiemi, které dokáží co nejlépe využít rostlinný potenciál. Pro svou kosmetiku pečlivě vybírá pouze certifikované suroviny zejména od lokálních dodavatelů. Cílem je vytvářet etické produkty, které jsou férové k přírodě, lidem i jejich práci. I proto jsou kompletně vymyšleny, vyrobeny a zabaleny pouze v Itálii. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.