Kosmetika

HELAN MAMMA Krém proti striím pro těhotné 150 ml

Značka: HELAN
Produktová řada: Linea Mamma

HELAN MAMMA Krém proti striím pro těhotné pečuje o pokožku v období těhotenství i po porodu, zpevňuje ji, vyhlazuje a zanechává ji nádherně vláčnou.

699
Doprava zdarma

O produktu: HELAN MAMMA Krém proti striím pro těhotné 150 ml

50126439

Úvod

HELAN MAMMA Krém proti striím pro těhotné pečuje o pokožku v období těhotenství i po porodu. Brání povolení pokožky, které bývá způsobené rozpadem kolagenových vláken. Pomáhá snižovat stopy po striích. Lehce se vstřebává, nezanechává mastný film a nezpůsobuje skvrny na oblečení.

Výsledek:

  • zpevňuje a vyhlazuje pokožku
  • pomáhá redukovat stopy po striích
  • zanechává pokožku hebkou a vláčnou

Složení

Díky vlastnostem arganového a mandlového oleje, které jsou bohaté na esenciální mastné kyseliny, zůstane Vaše pokožka pružná, vyživená a jemná. Obsažené vitaminy C a E poskytují pokožce skvělou výživu.


Použití

Krém je vhodný pro každodenní použití. Aplikujte pravidelně po dobu celého těhotenství i několik prvních měsíců po porodu. Jednou či dvakrát denně vmasírujte krém lehkými krouživými pohyby do pokožky břicha, hýždí, stehen a prsou.


O značce

Certifikovaná přírodní kosmetika HELAN si zakládá na použití čistých přírodních surovin, dlouholeté tradici a výzkumu s moderními technologiemi, které dokáží co nejlépe využít rostlinný potenciál. Pro svou kosmetiku pečlivě vybírá pouze certifikované suroviny zejména od lokálních dodavatelů. Cílem je vytvářet etické produkty, které jsou férové k přírodě, lidem i jejich práci. I proto jsou kompletně vymyšleny, vyrobeny a zabaleny pouze v Itálii. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.