Potravina pro zvláštní výživu

Hipp Junior Combiotik 1+ batolecí mléko 6x470 ml

Značka: HIPP

Hipp Junior Combiotik 1+ je vyvážená kombinace batolecího mléka s vitamíny, vápníkem a dalšími důležitými látkami pro zdravý růst a vývoj. Připravené k okamžitému podávání.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Hipp Junior Combiotik 1+ batolecí mléko 6x470 ml

50125591

Úvod

Mléčná výživa v tekuté formě pro malé děti od ukončeného 12. měsíce. Hipp Junior Combiotik 1+ je vyvážená kombinace batolecího mléka s vitamíny, vápníkem a dalšími důležitými látkami pro zdravý růst a vývoj¹. Mléko je baleno v praktické lahvičce a připravené k okamžitému podávání.

Praktické řešení, které šetří Váš čas

Mléko je plněné v praktické a znovu uzavíratelné lahvičce. Na tuto lahvičku lze nasadit standardní mléčnou savičku, takže mléko nemusíte přelévat do kojenecké lahve. Máte tak připravenou svačinu na cesty a procházky anebo pro případ, že dítě hlídá tatínek či babička.

Hlavní vlastnosti:

  • přizpůsobené věku a potřebám dítěte od ukončeného 12. měsíce
  • PRAEBIOTIK®: GOS (galaktooligosacharidy) z laktózy
  • obsahuje jód ¹, který přispívá k rozvoji poznávacích schopností a k normální funkci štítné žlázy
  • vápník a vitamín D ¹ přispívají k normálnímu růstu a vývinu kostí u dětí
  • vitamíny C a D ¹, které podporují správnou funkci imunitního systému
  • se železem ¹, které přispívá k normálnímu rozvoji kognitivních schopností
  • v praktické a znovu uzavíratelné lahvičce


Dávkování

Doporučené množství je 300 ml mléka na den. Protože každé dítě má jiné potřeby, konzultujte dávkování se svým pediatrem.


Složení

MLÉČNÁ SYROVÁTKA, Odtučněné MLÉKO, SMETANA, galaktooligosacharidy z LAKTÓZY (z MLÉKA), rostlinné oleje (slunečnicový, řepkový, LAKTÓZA (z MLÉKA), emulgátor: lecitin, citronan draselný, vápenaté soli kyseliny citronové, draselné soli kyseliny orthofosforečné, síran hořečnatý, vápenaté soli kyseliny orthofosforečné, L-askorbát sodný (vitamín C), síran železnatý, hydroxid draselný, síran zinečnatý, DL-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), riboflavin (vitamín B2), retinyl acetát (vitamín A), jodičnan draselný, kyselina listová, cholekalciferol (vitamin D), D-biotin, kyanokobalamin, (vitamín B12). Bez geneticky modifikovaných surovin. Alergeny: mléko, rybí olej. Baleno v ochranné atmosféře.

Hipp Junior Combiotik 1+ batolecí mléko 6x470 ml2


Použití

  • Před použitím stačí lahvičku protřepat, během skladování může dojít k mírnému oddělení složek.
  • Není nutno ohřívat, lze ihned podávat.
  • Neohřáté mléko uchovejte v uzavřené lahvi v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.

Upozornění

Hipp Junior Combiotik 1+ batolecí mléko je určen pro děti od ukončeného 12. měsíce jako součást smíšené a vyvážené stravy. Nevhodné pro výživu dětí do ukončeného 12. měsíce. Pro zdraví dítěte je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení. Pečujte o pravidelnou zubní hygienu – obzvláště před spaním. Věnujte pozornost vyvážené stravě a zdravému způsobu života Vašeho dítěte. Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení do 6 měsíců věku dítěte, a pokud je to možné, pokračovat v kojení až do dvou let dítěte.

Hipp Junior Combiotik 1+ batolecí mléko 6x470 ml2a

¹Obsahuje vitamíny C a D, vápník, železo a jód dle požadavků legislativy, jako všechna pokračovací kojenecká mléka.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.