Doplněk stravy

Dr. Max Multivitamin Energy 100 tablet

Značka: DR. MAX

Přípravek Dr. Max Multivitamin Energy obsahuje kombinaci 13 vitaminů a 10 minerálů doplněných o rutin a lutein.  Komplexní doplněk stravy pro dospělé.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z březnového letáku a kupóny. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
399

Cena za 100 kusů: 399,00 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Dr. Max Multivitamin Energy 100 tablet

50126872

Úvod

Dr. Max Multivitamin Energy je komplexní doplněk stravy pro dospělé. Obsahuje 13 vitaminů a 10 minerálů a stopových prvků, navíc je obohacen o lutein a rutin. Většina vitaminů a minerálů je obsažena ve výši 100 % referenční hodnoty příjmu. Vitaminy skupiny B (B2, B3, B5, B6, B12) a vitamin C pomáhají snižovat míru únavy a vyčerpání, vitaminy A, B6, B12, C, D, železo, měď, zinek a selen podporují imunitu, vitaminy B2, A a zinek prospívají zraku a vitaminy C, D, K spolu s vápníkem, hořčíkem, zinkem a manganem přispívají k udržení normálního stavu kostí. 100 tablet pro vaši každodenní kondici. Jedno balení vystačí na více než 3 měsíce užívání.

Jaký je přínos hlavních složek přípravku Dr. Max Multivitamin Energy?

Energie, imunita, zrak, kosti –  to jsou čtyři hlavní oblasti, k jejichž správné funkci přispívají jednotlivé složky přípravku Dr. Max Multivitamin Energy.

  • přispívají ke snížení únavy a vyčerpání (vitaminy B2, B3, B5, B6, B12, C, hořčík a železo)
  • přispívají k normální funkci imunitního systému (vitaminy A, B6, B12, C, D, měď, železo, zinek a selen)
  • přispívají k udržení normálního stavu zraku (B2, A a zinek)
  • přispívají k udržení normálního stavu kostí (vitaminy D a K, mangan, zinek, vápník a hořčík)
  • lutein je přírodní karotenoid, ve zvýšené koncentraci přítomný ve žluté skvrně v oku (centrální části sítnice zodpovědné za ostré vidění)

Pro koho a v jakých situacích je přípravek Dr. Max Multivitamin Energy vhodný?

Přípravek Dr. Max Multivitamin Energy je určen pro dospělé. Jeho užívání je vhodné při stavech únavy a vyčerpání (stresová období, jarní únava, zvýšená psychická a fyzická zátěž, těžce pracující lidé, sportovci), dále pro podporu imunity v obdobích zvýšeného výskytu respiračních onemocnění, nebo v rekonvalescenci. Užívání je vhodné také pro vegetariány.


Dávkování

Užívejte 1 tabletu přípravku Dr. Max Multivitamin Energy denně.


Složení

Uhličitan vápenatý, zahušťovadlo (mikrokrystalická celulóza), oxid hořečnatý, kyselina L-askorbová, kukuřičný škrob, fumarát železnatý, DL-α-tokoferyl acetát (50%), nikotinamid, maltodextrin, emulgátor (hydroxypropylmethylcelulóza), oxid zinečnatý, lešticí látka (polyvinylalkohol), stabilizátor (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulózy), protispékavá látka (oxid křemičitý), D-pantothenát vápenatý, síran manganatý, zvlhčující látka (polydextróza), protispékavá látka (talek), rutin (95%), oxid měďnatý, jodid draselný, emulgátor (estery polyglycerolu s mastnými kyselinami), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), seleničitan sodný, zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulóza), molybdenan sodný, barvivo (oxidy a hydroxidy železa), cholekalciferol, mikroenkapsulovaný lutein (10%), chlorid chromitý, pyridoxin-hydrochlorid, riboflavin, thiamin-mononitrát, retinyl-acetát, stabilizátor (sodná sůl karboxymethylcelulózy), fytomenadion (5%), kyselina pteroylmonoglutamová, regulátory kyselosti (fosforečnany vápenaté, kyselina vinná), D-biotin, kyanokobalamin.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou, pestrou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí. Těhotné a kojící ženy by měly užívání přípravku konzultovat s lékařem. Není určeno pro děti.

Pokud máte zájem o odběr většího množství, rádi Vám vytvoříme individuální cenovou nabídku. Kontaktujte nás na e-mailu: B2B@drmax.cz

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.