Ostatní příkrmy

Sunar BIO Příkrm Dýně, brokolice a brambory 4m+ 190 g

Značka: SUNAR

Zeleninový příkrm Sunar BIO Dýně s brambory je určený pro děti od ukončeného 4. měsíce. Vše v nejvyšší baby BIO kvalitě.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 označených produktů značky Sunar v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
59

Cena za 100 g: 31,05 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Sunar BIO Příkrm Dýně, brokolice a brambory 4m+ 190 g

50127490

Úvod

Hledáte chuťově zajímavý, a přitom zdravý a hodnotný příkrm pro svého malého strávníka? Hotové zeleninové jídlo Sunar BIO Příkrm Dýně a brambory v ideálním poměru kombinuje jemnou zeleninu a brambory s kapkou extra panenského olivového oleje tak, aby jeho složení co nejlépe vyhovovalo výživovým potřebám našich nejmenších. Příkrm je určen pro děti od ukončeného 4. měsíce, má jemnou konzistenci a neobsahuje přidanou sůl, barviva, konzervační látky ani aromata. Hotové jídlo ve skleničce se hodí pro domácí stravování i na cesty, stačí pouze zamíchat a ohřát. 

Hlavní vlastnosti:

  • hotový příkrm pro děti od ukončeného 4.měsíce
  • BIO kvalita
  • ideální poměr zeleniny a olivového oleje
  • neobsahuje přidanou sůl, konzervanty ani aromata
  • ideální na cesty


Složení

Dýně* 20%, brambory* 18%, hrášek*, brokolice*, cibule*, pitná voda, extra panenský olivový olej* 2,3%.
*Z ekologického zemědělství.


Použití

Sklenička je jedna ideální porce hlavního jídla připravená k přímé spotřebě .Výrobek ohřejte ve vodní lázni, zkontrolujte jeho teplotu a podávejte. Výrobek v obalu nikdy neohřívejte v mikrovlnné troubě. Ohřátý výrobek ihned spotřebujte a již znovu neohřívejte.


Upozornění

Skladujte v suchu při teplotě do 24°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Otevřené neohřáté balení uchovejte v chladničce a spotřebujte do 24 hodin.

Sunar BIO Příkrm Zelenina, pražma královská 190 g3


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.